Magazin > Joonglaa
22226 ogledov

Rok iz BQL ujet med krajo

rok piletič joonglaa
Brata Rok in Anej Piletič iz skupine BQL sta za Youtube kanal Joonglaa posnela izziv, v katerem sta pred kamero priznala, katere so 3 največje laži, ki sta jih povedala svojim staršem. Preberite, kako sta se kot nora najstnika večkrat zapletla v lastne laži...

Prvi je z izzivom začel mlajši Anej, ki je za gledalce priznal, da se je staršem zlagal, kam zvečer odhaja s prijatelji. "Šli smo na rojstni dan h kolegu, seveda ne domov, ampak brez staršev na vikend," je začel Anej in dodal, da se je na koncu seveda vse razvedelo in prišlo do staršev. "Najhujša stvar ni bila, da so za žur izvedeli starši, pač pa, da sem prvič izkusil, kako je imeti mačka," je v smehu priznal znani pevec.

Z izzivom je nadaljeval Rok, ki je v osnovni šoli zabredel v nekoliko hujše težave, kot njegov brat. Opisal je, kako je kot otrok brcal v avtomat s prigrizki, iz katerega je zaradi okvare rad padel kakšen kovanec. "Tisti čas sem dobro živel," je v smehu rekel Rok. Edina stvar, ki se je ni zavedal je bila šolska kamera, ki je posnela njegovo brcanje v avtomat. Ko se je razvedelo, je na dom prišla policija in Rok pravi, da je zaradi te neumnosti v tistem času izgubil zaupanje staršev.

Ste se vi kot najstniki kdaj zapletli v lastno laž? Ima laž zares kratke noge? Ostale laži, ki sta jih brata povedala staršem, si lahko pogledate v novem videu na youtube kanalu Joonglaa!

Komentarjev 1
  • mario3 13:32 10.januar 2021.

    veliko kao levih bo ostalo brez popularnega nastopa na rtv in pop tv