Magazin > Joonglaa
6477 ogledov

Šala: Klic našega pevca na železniško postajo morate slišati

joonglaa joonglaa
Rok Piletič je odličen improvizator.

Pevec Rok Piletič je moral v sklopu igre na kanalu Joonglaa poklicati na železniško postajo in uslužbenki razložiti, da je izgubil preklet svinčnik. Bil je izjemno prepričljiv. Ne zamudi tega zabavnega pogovora. 

Hrvati dobili novo rap zvezdo
Če ste ljubitelj šovov in radi spremljate prve korake bodočih zvezd, potem ne spreglejte šova Rap School, v katerem so naši Hrvaški kolegi iz ekipe Joomboos dobili novo rap zvezdo. Žirija, ki so jo sestavljali znani hrvaški pevski izvajalci - Hiljson Mandela, Stoka in Fil Tilen, so imeli zares težko nalogo, saj so kandidati, ki so se potegovali za novo rap zvezdo, pokazali veliko  kreativnosti. Poudariti moramo, da so vsa besedila, s katerimi so se bodoče rap zvezde potegovale za laskavi naziv, avtorska in urejena z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah republike Hrvaške. Zakon pravi, da tisti, ki želi uporabiti tuje delo ali ga predelati na za kakršen koli drug način, mora za takšno uporabo imeti soglasje vseh avtorjev dela. Za uporabo posnetka določenega dela je potrebno soglasje avtorja fonograma oziroma avtorja posnetka.  V glasbenem svetu lahko avtorji uveljavljajo več pravic iz vrst in načinov uporabe njihovih del: iz individualnih namenov, kot so uporaba v reklamah, filmih ipd., za snemanje, nastope na koncertih, uporaba del v radijskih in TV programih, v klubih in restavracijah, z interneta itd.

Zmagovalec šova, ki je z več kot milijon in pol ogledi na Hrvaškem in v širši regiji med mladimi doživel odličen, je 16-letni Zagrebčan Hale. S čim je prepričal žirijo in gledalce, pa poglejte na povezavi
 

rap school | Avtor:

eu | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:05 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m