Magazin > Joonglaa
183 ogledov

Tako boste prihranili pri računu za telefon

joonglavajb
Dovolj je visokega računa za telefon. Za Joonglaa sledilce imamo odlično novico: račun za telefon lahko z našo kodo znižate za kar 50 odstotkov.

Joonglaa in A1 sta za Joonglaa sledilce pripravila ekskluzivno akcijo, s katero novi naročniki A1 Vajb paketa prejmejo kar 50 odstotkov popusta na naročnino za celo leto. Mesečno naročnino boste tako iz 15,99 evrov znižali na le 7,99 evrov in v enem letu na račun znižane naročnine prihranili kar 95,88 evrov.

Pri A1 so za Joonglaa sledilce pripravili tudi tri odlične telefone, ki so vam na voljo po akcijski ceni. 50 evrov manj boste odšteli za Samsung A52s 5G, iPhone 13 pro 128 GB in Xiaomi Redmi Note 10 pro. 
Do ugodnejše naročnine in telefonov po akcijskih cenah s kodo JOONGLAAVAJB22

Kako do ugodnejše naročnine? Preprosto. Ob sklenitvi novega naročniškega A1 Vajb paketa ali pri nakupu novega telefona po akcijski ceni, uporabite kodo JOONGLAAVAJB22, ter prihranite na spletu ali v poslovalnici.

joonglavajb | Avtor:

Pogoji promocije

Posebna ponudba vključuje ugodnost v obliki popusta, katera se lahko koristi na prodajnem mestu ali v Nakupovalnici. Do ponudbe so upravičeni vsi novi naročniki A1 na paketu A1 Vajb, ki do 31. 3. 2022 sklenejo naročniški paket A1 Vajb in ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke in predložijo unikatno kodo, ki jo pridobijo na Youtube kanalu.
 
Popust pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 ni združljiv z ostalimi promocijami in ni izplačljiv v gotovini. Promocijsko ponudbo je možno koristiti na vseh prodajnih mestih A1, tudi na spletni strani. Vse cene vključujejo DDV. Za storitve veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. za podjetnike in pravne osebe ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000 Ljubljani.

joonglavajb | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.