Magazin > Joonglaa
1197 ogledov

Tega pikrega komentarja znani Slovenec ne bo tako hitro pozabil

joonglaa star joonglaa
Tekmovalci največjega slovenskega Youtube šova Joonglaa Star so v 5. epizodi dobili novi izziv. Voditelj Poskočni Dejan in simpatična pevka Ula Ložar sta si izmišljevala prizore, ki so jih morali odigrati. Nekateri so se odrezali odlično, pri nekaterih pa se je malce zataknilo...

Prvega sta Dejan in Ula na "avdicijo" poklicala Mravlo - Etiana Daneta Pavlico, ki je moral odigrati vlogo depresivno-motivacijskega govornika. "Ti si danes opravil avdicijo za revijo Moj pes," je po nastopu komentiral Dejan, Ula pa je dodala, da je bilo vse skupaj precej dolgočasno. Mravle zato nista spustila v naslednji krog. 

Energijo pa jima je brez dvoma povrnil naslednji tekmovalec TheLuki - Luka Mišurić, katerega naloga je bila odigrati njegovo sotekmovalko v ekipi Bundy's Finest, Kayo Solo med napadom tropa sršenov. "Hollywood ne ve, kaj zamuja!" je navdušeno pripomnil Poskočni Dejan. Kaya žal ni komentirala, ker je bila zaradi bolezni na snemanju odsotna. 

Kdo pa ima po vašem mnenju največ igralske žilice? Koga bi rade volje gledali na velikih ekranih? Poglejte si v 5. epizodi Joonglaa Star šova!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.