Magazin > Joonglaa
6700 ogledov

Tudi to je del slave: Nika Zorjan o prigodi s policisti

Nika Zorjan PR
Zvezda kanala Joonglaa razkrila pozitivne plati slave.

Bi tudi ti bil rad tako slaven kot Nika Zorjan? Imaš poseben talent? Pokaži ga in prijavi se na YouTube talent šov JOONGLAA STAR in postani nova zvezda kanala Joonglaa, ki ga vsak dan spremlja vedno več ljudi.

Posnemi kratek video, naloži ga na svoj kanal in izpolni prijavnico. Klik klik na tale LINK, kjer najdeš vse, kar moraš vedeti!

Poleg prepoznavnosti te čakajo tudi pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super snemalna oprema in novi Huawei P40 Pro.

Zakaj si se pridružila ekipi kanal Joonglaa?
Vse se je v bistvu začelo s sodelovanjem z Joomboosom, najbolj znanim hrvaškim YouTube kanalom. Delali smo veliko zabavnih stvari. Predstavljala sem svoje pesmi, delali smo videe z njihovimi influencerji … Ko sem slišala za Joongloo, se pravi, da bi podoben kanal naredili tudi v Sloveniji, sem bila zelo vesela, saj se mi zdi, da je super za mlajšo generacijo. Roko na srce, čas gre naprej. Telefoni in internet so čedalje bolj popularni in če lahko objavimo dobre vsebine za mlade, je to le pozitivno. Joongli sledi že veliko ljudi in tudi ogledov je že ogromno, zato ji napovedujem svetlo prihodnost.

Kako je tebi sodelovanje z Joomboosom in Joonglo pomagalo pri karieri? 
Joomboos mi je odprl vrata do hrvaškega trga, se pravi do večjega občinstva. Joomboos ima več kot 750 tisoč sledilcev, kar pomeni, da je vsaka objava vedno zbere veliko število ogledov. 

Potem lahko rečeva, da bo zmagovalec talent šova JOONGLA STAR zagotovo prepoznaven?
Absolutno, definitivno. Če si del Joongle, ti slava ne uide.

Kako pomembna so dandanes družbena omrežja, še zlasti YouTube?
Vedno bolj, predvsem zaradi mlajše generacije, ki ta omrežja vedno bolj spremljajo. Seveda se jih tudi starejši vse pogosteje poslužujejo, saj je treba iti v korak s časom. Še posebej mi, glasbeniki, smo odvisni od reklam in zdi se mi, da so te na teh omrežjih veliko bolj učinkovite kot na primer na televiziji ali radiu. Zelo sem zadovoljna s tem trendom in ga tudi podpiram.

Tudi ti si začela kariero v resničnostnem šovu – Slovenija ima talent. Bi rekla, da so televizijski talent šovu že stvar preteklosti?
Ne, mislim, da bo to še vedno popularno. A je vedno več teh šovov na YouTubu, ki imajo visoko gledanost. Zvezdniki, na primer Justin Bieber, dajejo svoje serije na YouTube kanal … Mislim, da bo tega čedalje več.

Kaj moraš imeti, da lahko postaneš znan?
Že kot otrok sem vedela, da želim postati pevka. Nobene druge vizije nisem imela. Videla sem se, kako bom stala na odru in pela. Takrat še nisem vedela, kaj je zakon privlačnosti, a sem vseeno vizualizirala in si nisem dopustila nobene druge možnosti. Pomembna je bila tudi podpora mojih staršev. Treba je biti vztrajen. Ves čas sem se učila in sprejemala kritike. Če hočeš uspeti, moraš znati sprejemati kritike.

Kaj so pozitivne plati slave?
To, da lahko s svojo prisotnostjo, nekoga osrečim in mu polepšam dan … Ni lepšega občutka. Potem sem tudi jaz srečna. Kakšno moč imaš! Da lahko že samo s svojo prisotnostjo nekoga osrečiš. Noro.

Kateri dogodek z oboževalci si si najbolj zapomnila?
Vsi so lepi, še posebej, ko ti nekdo nekaj iskreno pove. Ko vidiš otroke, kako lepo te gledajo in  jokajo, ker so tako razburjeni. (smeh) Takrat si mislim, moj bog, zakaj? (smeh) Včasih se sploh ne zavedam, kakšnem vpliv imamo.

Si imela kdaj zaradi slave privilegije?
Zagotovo. Včasih me to tudi moti. Pri zdravniku sem kdaj prej na vrsti, prej lahko določene stvari uredim, ki jih potrebujem za delo kot nekdo, ki ni znan … Občasno imam zaradi tega slabo vest, nato pa pomislim, da sem se odrekla delu zasebnosti in da so ti privilegiji pač nekaj, kar to odločitev olajša. Lepo prigodo sem imela s policisti. Se je že zgodilo, da se me ustavili le zato, ker so želeli preveriti, ali sem to res jaz in prosili za podpis.

Kaj svetuješ tistim, ki bi se radi prijavili na JOONGLA STAR?
Svetujem jim, da naj bodo to, kar so. Naj se dobro pripravijo in pokažejo, kar zanjo. Naj bodo pogumni, nasmejani in samozavestni. Se že velim sodelovanja z njimi.

Komentarjev 1
  • AnGus 12:17 07.julij 2020.

    Kdo je sploh ta? Očitno spet ena Damjana Murko...