Magazin > Joonglaa
3004 ogledov

Ula Ložar si krajša čas … z viličarjem?

Ula Ložar joonglaa
Naši zvezdniki si čas krajšajo tudi z učenjem novih veščin. Ula Ložar si je izbrala prav posebno.

Večina Slovencev zadnji teden dni preživljamo doma v samokaranteni. Tisti, ki svoj poklic ne moremo opravljati od doma in vsi šolarji in študenti si dolgčas krajšamo z različnimi dejavnostmi – branjem, brskanjem po spletu, gledanjem nadaljevank, kuhanjem in podobnim. Naša priljubljena pevka Ula Ložar pa čas izkorišča za učenje novih veščin.

Tako se je odločila, da bo pomagala svojemu dedku in se zato naučila voziti viličarja. Kakšni so bili prvi poskusi in kakšen "outfit" je izbrala za delo si oglejte v spodnjem posnetku.

Več si boste pa lahko ogledali jutri, ko bo izšel drugi posnetek o naših zvezdnikih, ki, kot mi, doma preživljajo čas samokarantene. Zato skrbno spremljajte Instagram profil Joongle in Youtube kanal. Ste si že pogledali prvi posnetek s katerimi dejavnostmi si naši estadniki krajšajo čas doma?

Oglejte si tudi izjemno priljubljen posnetek naših znanih glasbenikov, ki so svoje pesmi priredili s pozivom "Ostani doma!"

V prihodnje ne zamudite več nobenega videa naših znanih obrazov in se naročite na najbolj zabaven YouTube kanal pri nas, Joonglaa, kjer lahko sledite posnetkom BQL, Nike Zorjan, Dejana Krajnca, Alye in drugih.

Komentarjev 1
  • romy 18:37 04.april 2020.

    Who*s that girl? wtf..naprej in nazaj zna vozit vsak otrok,toliko o tem...