Magazin > Joonglaa
2241 ogledov

Veliki finale Joonglaa Star šova je tu!

joonglaa
Pravkar se je v Cvetličarni začel veliki finale najboljšega šova Joonglaa star! Ne zamudi še zadnjih vragolij naših finalistov in nastopov naših posebnih gostov.

 | Avtor: joonglaa joonglaa

Pred nami so še zadnje ure šova, v katerem iščemo novega NAJ YOUTUBERJA LETA! Naši trije finalisti- Kaya Solo, Mravla in KanaiBoy- so že nared, da vam postrežejo še z zadnjo dozo divje zabave. Pri tem pa jim bo pomagala plesna skupina Artifex s svojim odštekanim nastopom, pa BQL, Nika Zorjan, Polkaholiki, Ula Ložar in drugi gosti.

Kaj pa živčki naših finalistov? ‘’Ja, malo sem živčen. Še posebej zdaj ko vidim kako velik dogodek je in kako dobro je organiziran,’’ nam prizna nasmejani KanaiBoy. Med tekmovalci pa očitno ni slabe volje. ‘’Jaz bom dal vse od sebe, komurkoli pa zmaga pa svaka čast (smeh),’’ še doda.

 | Avtor: joonglaa joonglaa

Naša najbolj izkušena finalistka pa pravi, da treme nima. ‘’Treme ravno nimam, ker sem dala že veliko live dogodkov skozi. Najbolj sem živčna, če bom zmagala ali ne (smeh),’’ za nas pove Kaya Solo. Tudi ona svojima nasprotnikoma želi samo dobro. ‘’V primeru, da zmaga ali KanaiBoy ali Mravla, bi jima sporočila, naj ostaneta to, kar sta.’’ Ne glede na izid tekmovanja pa je Kaya prepričana, da bodo z vsemi tekmovalci šova ostali dobri prijatelji. 

 | Avtor: joonglaa joonglaa

Naš zadnji finalist pravi, da celoten šov jemlje kot eno izkušnjo več, zato ga ne skrbi izid tekmovanja. ‘’Jaz vse to jemljem kot neko izkušnjo. Kot sem že dostikrat rekel, to da sem prišel do sem, je že zelo veliko zame,’’ nam zaupa Mravla. Doda še: ‘’Naj zmaga tisti, ki je najboljši in naj zmago čimbolj izkoristi’’.

 | Avtor:
Ne zamudi norega šova in se nam pridruži na Youtube kanalu Joonglee, kjer se je že začel prenos v živo. Če te ni, manjkaš ;) 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.