Magazin > Joonglaa
15153 ogledov

VIDEO: Dekleta si v karanteni popolnoma uničujejo pričeske, frizerji šokirani

V obdobju koronavirusa, ko so frizerski saloni zaprti, je veliko oseb postalo sam svoj mojster striženja. Punce na TikToku je obnorela frufru obsesija, ki pa se je v večini primerov končala katastrofalno, frizerji in frizerke širom sveta pa se držijo za glavo. Poglejte, kako so si nekatere uničile frizure…

Frufru je v letu 2020 ponovno prišel v soj žarometov, k temu pa so velik del prispevale tudi Tiktokerke, ki so si ga zaradi zaprtja frizerskih salonov poskušale ustvariti kar doma. Kljub temu, da je striženje tega priljubljenega stila na videz zelo enostavno, pa lahko gre, kot boste lahko videli v spodnjem posnetku, zelo hitro močno narobe.

 | Avtor:
Tako se je večina poskusov, milo rečeno, končala katastrofalno, frizerji širom sveta pa si bodo ob ponovnem odprtju lahko obetali veliko dela s popravljanjem do konca uničenih pričesk. Večina si jih namreč ostriže popolnoma napačno, nekatere celo povsem ob glavi, tako da jim potem štrlijo v vse smeri, še bolj pa so zanimive njihove šokirane reakcije, ko ugotovijo, v kakšno godljo so se spravile.

Oglejte si spodnji posnetek in ga v opozorilo pošljite tudi znancem in znankam, da jim kaj podobnega ne bi padlo na pamet!

@Označi prijatelja, ki si je sam naredil frufru 😂😂

Objavil/a Joonglaa dne Torek, 08. december 2020
Komentarjev 4
  • pilgxasu 06:47 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • imunim 03:16 09.december 2020.

    www︎.︎ifpls︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • loyledni 19:44 08.december 2020.

    www︎.︎ifpls︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks