Magazin > Joonglaa
1194 ogledov

VIDEO: Moški po novem nosijo oblačila svojih partnerk?!

Na spletu krožijo posnetki, kjer so glavne zvezde prav moški. Le ti namreč v mikavnih ženskih oblačilih zapeljivo poplesujejo pred kamero, medtem ko njihove partnerke komaj obdržijo resen obraz.

V bistvu gre kot za nekakšen narobe svet in prav to je poanta novega TikTok izziva ”Flip the switch” - obrni stikalo. Pri tem izzivu lahko namreč najprej opazujemo osebe ženskega spola, ki v seksi oblačilih zapeljivo migajo boke, njihovi parterji pa jih nekoliko nezainteresirano snemajo. Nič kaj pretirano nenavadnega, kajne? Nekoliko bolj nenavadna stvar, ki je nismo vajeni pa se zgodi, ko pride do trenutka, v katerem dotične ženske na stikalu ugasnejo luč. Tako je za kakšen trenutek na ekranu popolna tema, ko pa se luč ponovno prižge pa sledi presenečenje!

 | Avtor:
Ob ponovnem prižigu luči sta namreč vlogi zamenjani, saj kar naenkrat gledamo osebe moškega spola, ki v oblačilih svojih partnerk poplesujejo, medtem ko jih one, oblečene v njihova oblačila, snemajo. Več kot očitno pa je tudi, da se nekatere komaj zadržujejo, da ne prasnejo v krohot..

Da se je ta trend kot požar začel širiti po družbenih omrežjih sta zaslužna tudi Jennifer Lopez in njen partner Alex Rodriguez, bolje poznan pod vzdevkom A-Rod, ki sta skupaj že od leta 2017. Prav onadva sta bila ena izmed prvih zvezdnikov, ki sta sodelovala v tem izzivu, uporabniki interneta pa so bili navdušeni. Zbrala sta namreč več kot 10,8 milijona všečkov. 

@jlo

Wait for it...😂♥️ @arod13

♬ Nonstop - Dallin and Bella

Vseeno pa je smiselno omeniti tudi, da se tem trendom, v klasičnem Gen-Z slogu, uporabniki zoperstavljajo družbenemu konceptu, ki ga imenujejo toksična moškost ter dokazujejo, da se lahko tudi moški oblačijo v oblačila, ki so v družbi označena kot ženska in plešejo, ob tem pa se tudi zelo zabavajo.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate zabavne poskuse replikacije tega trenda s strani drugih uporabnic in uporabnikov družbenih omrežij. Kdo vam je bolj všeč, moški ali ženske? Bi se tudi vi s svojo partnerko ali partnerjem preizkusili v tem izzivu?

@Svojo punco/fanta! 😁

Objavil/a Joonglaa dne Četrtek, 24. december 2020
Komentarjev 1
  • romy 14:43 25.december 2020.

    Laznivi,ne vem kako te naj dopolnim,misli mi bereš...lepe praznike,dosti zdravja in sexa...