Magazin > Joonglaa
895 ogledov

VIDEO: Ne boste verjeli svojim očem

Lahko vi razločite, kaj je resnično in kaj ni?

Iluzije so od nekdaj burile človeško domišljijo, saj se poigrajo z našimi možgani in nas silijo v razmislek, ali sploh lahko zaupamo svojim lastnim očem. To so izkoristili ustvarjalni posamezniki, ki so navdušili svet s svojimi spretnostmi. Začeli so namreč peči hiperrealistične torte, ki na videz izgledajo kakor popolnoma navadni, vsakodnevni predmeti.

 | Avtor:

Tako se je rodil trend “Je to resnično, ali je torta?” (”Is it real or is it cake?”). Zafrustrirani ljudje se namreč preprosto niso mogli določiti, ali je prikazana stvar resnična, ali pa gre za torto. To je sprožilo zanimive debate na različnih socialnih platformah, kjer so zadeve eskalirale do točke, ko so ljudje v šali izjavljali, da bodo poskusili zarezati v svoje partnerje, prijatelje in podobno, da preverijo, ali so resnični, ali gre za hiperrealistično torto. 

Ena izmed uporabnic TikToka je celo zapisala: ”Zavoljo mojega notranjega miru sem se odločila, da bom hodila okoli z nožem in zabadala v vse, kar pride v kontakt z mano, samo zato, da se prepričam, da ni torta”.

 | Avtor:
Kaj pa vi? Lahko razločite, v katerem primeru gre za torto in v katerem primeru za običajne vsakodnevne predmete? Oglejte si spodnji video in preverite!
 

Sladka optična prevara!

Bi tudi kupili WC papir torto svojemu prijatelju za rojstni dan? 😂 Označi ga/jo!

Objavil/a Joonglaa dne Petek, 27. november 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.