Magazin > Joonglaa
8719 ogledov

Znana dvojčka: ‘’Zafrkavali so naju, skrivali stvari in pljuvali’’

V šovu Joonglaa je iz epizode v epizodo bolj pestro. Tokrat vam predstavljamo dvojčka, katera je pod okrilje vzela Alya. Preberite, v čem sta si najbolj različna, in ali miti o dvojčkih pri njima držijo.

O dvojčkih kroži veliko mitov, kot recimo, da si berejo misli in zelo podobno razmišljajo, a ta simpatična dvojčka pravita, da to zanju ne velja: ‘’Nekako sva celo življenje drug ob drugem, ampak ne razmišljava isto in si ne bereva misli (smeh), vendar ko osebo res globoko poznaš, velikokrat točno veš, kaj bo naslednja beseda in kako razmišlja.’’ Priznata pa, da imata tudi veliko podobnosti, kot so recimo podoben okus pri oblačilih, hrani in hobijih. 

‘’Še posebej naju je povezala strast do ustvarjanja videov in glasbe,’’ se strinjata dvojčka, zaradi tega sta se tudi prijavila na Joonglaa Star šov, kjer si konkurirata v Alyini rdeči ekipi. Da rada eksperimentirata pri ustvarjanju, dokazujeta tudi njuna TikTok profila, kjer jima skupaj sledi že več kot 74 tisoč ljudi in kjer objavljata predvsem smešne videoposnetke.

@deva.nitai

Kaksne Pranke naj delam v Ljubljani? 😂😁 ##tiktokslovenia ##ljubljana

♬ original sound - deva.nitai

Priznata tudi, da je vez med dvojčkoma res posebna in močna: ‘’Najin odnos je bil vedno ‘’Skupaj do konca’’. Lahko bi se tepla, kregala, metala v steno, ampak ko pa nekdo drug želi slabo enem od naju, drživa skupaj kot rit in srajca. Na živce sva si šla redkokdaj, tu pa tam se celo zares stepla (smeh), ampak vedno sva bila najboljša prijatelja in še prepir je bil zabaven, saj ni nikoli trajal dolgo ker sva se hitro pobotala.’’ Sta si pa značajsko zelo različna: ‘’Največja razlika je, da jaz vse počnem spontano brez preveč razmišljanja in zelo rad improviziram, Kanai pa zelo rad premišljuje in organizirano naredi naslednji korak,’’ nam zaupa modrolasi DevaNitai.

@kanai.boy

Kaj d ga 𝗽𝗿𝗲𝗻𝗸𝗮𝗺 naslednje? 😁😄 @deva.nitai (YT: 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗶𝗕𝗼𝘆) ##slovenija ##slovenia ##tiktokslovenia

♬ original sound - kanai.boy

Kljub različnemu značaju in temu, da drug drugega včasih rada potegneta za nos, kot recimo v zgornjem videu, pa si že skozi vse življenje krijeta hrbet. ‘’V osnovni šoli se nekaj časa nisva znala spoprijateljiti z drugimi in so naju zafrkavali, skrivali stvari in pljuvali, tako da sva imela samo drug drugega,’’ se spominjata otroštva.

 | Avtor:
Trenutno si DevaNitai in KanaiBoy konkurirata na Joonglaa Star šovu, kjer sta celo v isti ekipi, a si, kot vedno, stojita ob strani: ‘’Nekako si misliva, da bi vsak moral imeti vsaj enega dvojčka, ker ti je lahko najboljši prijatelj, s katerim skupaj potujeta skozi izzive in pustolovščine življenja,’’ še dodata.

Za katerega dvojčka v Joonglaa Star šovu navijate vi?

 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 11:38 02.september 2020.

    Kdooooooooooooo?!!!