Magazin > Joonglaa
7871 ogledov

Znana Slovenka: ”Neprijetno je, če se ti to zgodi v lastni spalnici...”

IG: Kaya Solo
Kaja Kočevar, bolje znana kot Kaya Solo, tekmovalka šova Joonglaa Star, ki ima na svojih socialnih omrežjih skupno že več kot 76 tisoč sledilcev je včeraj na svojem Instagramu okarala svoje oboževalce. Preberite, kaj jim sporoča…

Da ima slava tudi svoje temne plati, se ta simpatična 22-letnica še predobro zaveda. Včasih pa se zgodi, da oboževalci prestopijo meje dobrega okusa, kar se je včeraj pripetilo tudi Kayi, ki je nato na svojem Instagramu objavila spodnji zapis:

IG: Kaya Solo | Avtor:
Povprašali smo jo, kaj je privedlo do dotične objave in iskreno nam je odgovorila: ”Moje okno gleda na glavno cesto in kadar je odprto, slišim vse. Verjetno me je najbolj motilo prav zato, ker sem bila sveže s posega in me je zelo bolela glava - res ni prijetno, ko potem nekdo pod oknom kriči tvoje ime. Kakorkoli, dekleta so opazila moj avto, ugotovila, da je moj in takoj sem zaslišala svoje ime. Prav, to se večkrat zgodi (dobivam tudi fotografije svojega avta, ko kam grem...). Že večkrat sem sicer slišala pod oknom: "Tu pa menda živi Kaya Solo!", ampak to me ne moti toliko,” pojasni.

Drugače pa je, ko ljudje ne upoštevajo njene zasebnosti: “Prvi dan so pozvonile in odprla je mama. Ko je mama potrdila njihov sum, da sem tu doma, sem zaslišala histerične krike - priznam, da je to precej srčkano, ampak ne pod mojim oknom… Drugi dan pa sem bila sama doma. Ker sem takoj slišala z okna, da so to ista dekleta, nisem odprla, ker me je še vedno vse bolelo. Pa tudi, če me ne bi, ne bi odprla, žal. Večkrat so pozvonile in celo povprašale sosede, če sem doma. Na srečo sosedi niso vedeli nič. Zvonenje se je nadaljevalo nekaj časa, dokler niso obupale,” opiše nelagodno izkušnjo.

 

Kaya se spopada s tesnobo in takšne in podobne prigode lahko naredijo kar veliko škode. Tekmovalka ekipe Klemna Bunderle prizna, da ji je precej težko. “Mislim, da sem že od nekdaj precej paranoična in takšne situacije to le poslabšajo. Začnem se spraševati, ali me lahko kdo vidi z okna, ali me lahko slišijo in res neprijetno je, če se ti to zgodi v lastni spalnici… Že tako ali tako se ne javljam na neznane številke in tako potencialno zgrešim kakšen posloven klic, poštarja... sedaj pa še zvoncu ne bom več zaupala?,” se sprašuje.

Zaupa nam še, da so se podobne stvari začele dogajati takoj, ko je dobila nekoliko več sledilcev. Zato je tudi začela prikrivati svojo lokacijo in skrivala, kje pravzaprav živi. Doda še, da jo že zaradi njenega avtomobila ni težko najti. ”Čeprav vseeno živim v mestu, pa na srečo ne živim v hiši, pač pa v bloku in me vsaj malce pomirja misel na to, da nikoli nisem zares sama. Pa ne, da je tokrat šlo za kakšne nevarne nepridiprave, bile so le punce, ki so opazile moj avto in me želele pozdravit. Ampak kakšna informacija o moji lokaciji lahko hitro komu uide in pride v napačne roke…,” zaskrbljeno doda.

 

Vseeno pa poudari, da je zelo hvaležna za vso podporo, vendar ta ne spada v njen dom: “Dobrodošli so vsi pozdravi v javnosti, tega nikoli ne zavrnem. Včasih so punce prihajale tudi v mojo službo, kjer smo se podružile in poklepetale. Ampak iz službe sem lahko odšla domov, na svoj mir. Jaz se bom sicer verjetno odselila na drug konec slovenije, ampak tu bo vseeno živela moja mama in vsaj njej privoščimo zasebnost,” sporoča svojim sledilcem.

Kayo tako raje spremljate preko Joonglinega kanala, kjer v četrtek izide nova epizoda, v kateri si boste lahko ogledali, kaj novega so ušpičili Kaya in ostali tekmovalci!

Komentarjev 4
  • AnGus 09:58 14.september 2020.

    Lobotomija?

  • Buča Pepa 09:28 14.september 2020.

    Z N A N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sam1 07:44 14.september 2020.

    Nadeneš si nek kvazi nadimek,se prijaviš v kvazi šov in že si znani Slovenec (ka) za naše zaostale pisunčke......