Magazin > Joonglaa
39718 ogledov

Znana Slovenka pri partnerju našla neprimerno sporočilo vplivnice

petra parovel Joongla
Ne skriva, da je ljubosumna.

Fitnes trenerka, vplivnica in podjetnica Petra Parovel je za kanal Joonglaa razkrila, kako se je začela njena ljubezenska zgodba z Mitjo, očetom njene hčerke. Lepotica se je zelo hitro preselila k njemu in čeprav ga ima od takrat na očeh, priznava, da je ljubosumna. Včasih ima za to tudi razlog ... "Bila sem ljubosumna, ko mu je ena na Instagramu odpisovala na bolj seksualen način. Našla sem sporočilo," je povedala Petra in razkrila, da je njenega partnerja osvajala vplivnica, ki je delala zanjo.

V pogovoru je znana Slovenka razkrila tudi več o bolezni, ki je prizadela njeno družino, in tudi o pomanjkanju, v katerem je živela. Več o tem v videu!

 

Komentarjev 7
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:40 10.april 2024.

    Ta je tok znana kot moja soseda Micka!!! Bolana ženska!!!

  • 4krogci 20:22 09.april 2024.

    Nevem no...zadnic je en komentiru na YT (tisti dnevi v mescu) da kaksen lolek in copata je ta njen tip.....se je tko razpisala kako je on oh in sploh najbolsi in da ni nikjer bolsega od njega....evo zdej pa ropota ...prikaži več da jo vara hahahahahaha

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:50 09.april 2024.

    Nezaupanje ni dobro za partnerski odnos. Če bi bilo v vezi prisotno zaupanje, punci ne bi bilo potrebno brskati po njegovem telefonu.