Magazin > Joonglaa
6778 ogledov

Naša pevka: ”Pristala sem v zaporu na letališču”

lara kadis joonglaa
Pevka Lara Kadis in Žiga iz Polkaholikov sta posnela nov izziv, v katerem sta priznala pikantne podrobnosti in prigode iz svojega življenja. Priznanja, ki ga je v videu razkrila Lara, od nje res ne bi pričakovali. Preberite, kaj se ji je zgodilo…

Za največje presenečenje v izzivu je poskrbela 19-letna Izolanka Lara Kadis, ki je tudi Žigo pustila odprtih ust. Priznala je namreč, da je “pristala v zaporu na letališču”. Nato pa je hitro pojasnila, da se je to zgodilo v Dubaju, saj je potovala s pretečeno osebno izkaznico.

To pa ni bila edina pikantna podrobnost, ki jo je v izzivu razkrila simpatična blondinka. Povedala je tudi, da jo je mama v njeni sobi zalotila pri poljubljanju s fantom. ”Moja mamica veliko prihaja v sobo,” pojasni primorka, Žiga pa jo vpraša, ali ključi pri njej ne obstajajo. A Lara mu ni ostala nič dolžna in odvrnila: ”Ne, jaz se ne zaklepam, da ne izpadem sumljiva.”

 | Avtor:
Tudi Žiga Kustič, član Polkaholikov je priznal, da je že potoval s pretečeno izkaznico, a njemu se je, kot izgleda, uspelo izogniti pridržanju pristojnih. Prav tako ga nihče še ni zalotil pri poljubljanju, kar je Žiga komentiral s ”ni punce, ni problema”.

 | Avtor:
Je pa Žiga pritrdil dejstvu, da so ga v drugem letniku srednje šole zalotili pri plonkanju. ”Matematika je tak predmet, ki meni ni ležal. Hvala bogu se je našla profesorica, ki je prvič opozorila, drugič je vzela plonk, tretjič pa test. Tako, da imaš dve šansi. Jaz sem prvo zafrknil, na drugo pa nisem upal špilat,” pojasni.

Se je tudi vam pripetilo kaj podobnega? Kaj vse sta še priznala si lahko ogledate v spodnjem videu, kjer najdete tudi povezavo do nagradne igre, kjer se lahko potegujete za filmske nagrade!

Komentarjev 2
  • Janez_53 13:56 06.oktober 2020.

    A se da napisati še bolj plehki, še bolj bedasti članek?

  • Avatar pantani
    pantani 12:48 06.oktober 2020.

    Beda od bede!!!