Magazin > Joonglaa
1048 ogledov

Znana Youtuberka svetuje, kako uspeti in zasloveti na našem natečaju

DORIS STANKOVIĆ Instagram
Želiš uspeti na YouTubu? Sedaj imaš možnost!

Najbolj nor in seveda tudi najboljši YouTube kanal v Sloveniji, Joongla, prireja talent šov JOONGLAA STAR, ki te bo izstrelil med zvezde. Poleg pogodbe z omenjenim kanalom in medijske podpore s strani enega največjih portal pri nas, www.zurnal24.si, bo zmagovalec dobil tudi video opremo in novi Huawei! 

Vse, kar moraš narediti, je v kratkem videu pokazati svoj talent (največ tri minute dolg) in se prijaviti na tej strani. Plešeš, poješ, igraš, si umetnica ličenja, stresaš najboljše šale? Iščemo te. Na zamudi te priložnosti.

Nekdo, ki dobro ve, kaj lepega te vse čaka, če se boš prijavil, je hrvaška spletna zvezda Doris Stanković, ki se lahko pohvali z več kot 55 tisoč sledilci na Instagramu in skoraj 80 tisoč sledilci na Youtube. Doris je zmagovalka 3. sezone Joomboos VideoStara, hrvaške različice JOONGLA STAR. 

"Zmaga mi je prinesla ogromno novih izkušenj, spoznala sem nove ljudi, zaradi snemanj pa sem pred kamero postala bolj sproščena. Mojemu YouTube kanalu, ki je obstajal še pred Videostarjem, je začelo slediti še več ljudi, zaradi česar je moje delo sedaj bolj prepoznavno,“ pravi Doris, ki vsem, ki bi se radi dvignili iz množice in se prijavili na JOONGLAA STAR, svetuje, naj verjamejo vase in se predstavijo točno takšni, kot so.

Na vprašanje, kako je bil videti njen avdicijski posnetek, je Doris povedala, da se je v ta talent šov prijavila dvakrat, prvič leta 2016. "Moja prijava je bila nooorrraaaa. Novembra sem z grebena skočila v morje, nato pa sem s kopalnim plaščem in brisačo na glavi šla v restavracijo s hitro prehrano. Ni ti treba biti tako nor, bodi to, kar si. Druga prijava je bila manj nora. Pokazala sem, kakšna sem – nora in pozitivna. Naredila sem video, v katerem sem se predstavila in dodala še nekaj starejših posnetkov.“

Doris pravi, da se NUJNO prijavi na JOONGLAA STAR, če rad snemaš videe za YouTube  in bi želel, da te spozna še več ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gasiram

A post shared by Don't follow me,I'm lost too⚡ (@doris.stankovic) on

Komentarjev 1
  • sam1 09:44 12.julij 2020.

    Bolj ga sereš kot gasiraš....