Magazin
39 ogledov

Jutri dan snega na Krvavcu

krvavec Žurnal24 main
Konec tedna bo kot nalašč za obisk smučišč in praznovanje dneva snega.

Ta konec tedna bo na Krvavcu minil v znamenju praznovanja obilice novozapadlega snega, saj bo jutri tam potekalo praznovanje ob svetovnem dnevu snega, že danes pa se lahko udeležite brezplačnega testiranja smučarske opreme. Vreme je te dni pripravilo odlično kuliso za dvodnevno zabavo na belih strminah.

Brezplačne vozovnice

Dan snega bo razveselil predvsem najmlajše in njihove starše, saj bodo otroci lahko danes in jutri smučali kar brezplačno (ponudba velja ob nakupu vsaj ene vozovnice za odrasle na dan obiska), najmlajši pa se bodo jutri lahko udeležili tudi brezplačne šole smučanja v Šoli snežnih športov Intersport (predprijave potekajo na spletni strani pokrovitelja). Otroci se bodo lahko udeležili tudi zimske olimpijade in iskali skriti zaklad.

Odraslim bo namenjen test smuči, smučarske nasvete pa bodo delili tudi predstavniki Demo Teama Slovenija. Odvila se bo tekma v veleslalomu, Demo Team pa bo predstavil svoje veščine na snegu. Dogodek se bo zaključil z zabavo Apres ski party, ki jo bodo spremljale vesele urice na plaži.

Kranjčev Skakalni dan

Jutri bo dogajanje na Krvavcu popestril tudi Skakalni dan z izzivom Roberta Kranjca. Dogodek je namenjen otrokom in se bo odvijal ob vznožju vlečnice Luža. Skakalni izziv bo potekal v dveh starostnih skupinah – za otroke do 12. leta in za vse druge. Vsi sodelujoči se bodo ta dan lahko tudi srečali s skakalcema Kranjcem in Petrom Prevcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.