Magazin
67 ogledov

K plesni zvezdi v Plesno zvezdo

Žurnal24 main
Katarina Venturini ne bo potonila v pozabo, saj bo od zdaj vodila svojo šolo plesnega gibanja, ki jo je poimenovala Plesna zvezda.

Resda je Katarina Venturini letos končala profesionalno plesno kariero, vendar pa to še ne pomeni, da se je poslovila od plesa. Te dni se namreč posveča še zadnjim podrobnostim v rožnato, lila in rumeno odetih prostorov v BTC, ki bodo od 1. oktobra namenjeni »novi kulturi gibanja«.

»Naša plesna šola ni narejena samo za tiste, ki znajo plesati, ampak predvsem za tiste, ki ne znajo,« je za Žurnal24 o svoji novi šoli, ki jo je poimenovala Plesna zvezda, povedala Katarina.

Od pilatesa do tanga
V Plesni zvezdi bo z inštruktorji na individualnih in skupinskih vadbah ponujala ure družabnega plesa in wellness programov. »Jaz bom vodila družabni ples, zagotovo pa se bom udeležila tudi kake wellness vadbe kot učenka,« pravi Venturinijeva, ki upa oziroma ve, da šole ne bo obiskoval samo nežnejši spol. »Ples ne temelji samo na ženskah, ampak potrebuje tudi moškega. Moški niso nič manj moški, če plešejo. Marsikateri s svojim plesom lahko osvoji žensko,« še dodaja.

»Gre za barve, ki sem jih nosila na zadnji predstavi,« pisane prostore, ki so delo arhitektke Petre Zakrajšek, opisuje Katarina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.