Magazin
40 ogledov

K podnajemniku po seks

Roka hlače seks iStockphoto Žurnal24 main
Naravnost obožujem svojega podnajemnika. Že prvi dan, ko sem mu oddala stanovanje, sem vedela, da se bo med nama nekaj napletlo.

Večkrat me je povabil k sebi na pijačo, nato na kosilo, potem pa sem že kar prespala pri njemu. Skrajno nenavaden občutek, glede na to, da je stanovanje moje.
Pa da ne boste mislili, da mi je s tem plačeval najemnino. Nikakor ne in verjetno bi mi dal še več, če bi tako zahtevala. Toda potem bi že izpadla cipa, zato sva ostala pri enaki tarifi. Večkrat me je podražil, ker je vedel, da imam še dva stanovanja in ugibal, ali tudi tam obiskujem svoje podnajemnike.

© iStockphoto

 
Ni pa vedel, da v enem od teh stanovanj živi tudi moj mož, s katerim sem imela tihi dogovor, da sva doma ljubeča drug do drugega, zunaj pa greva vsak po svoje. Marsikomu se zdi takšen odnos nekaj nenormalnega, toda povem vam, da se v dvanajstih letih še nikoli nisva resno sprla. Prepričana sem, da temu botruje najin sproščen odnos. Verjetno bi me motilo, ko bi ga kje v mestu srečala s kakšno bejbo, pa čeprav samo na kavi, toda po drugi strani sem se načrtno izogibala krajev, kamor je zahajal. Kakšnega posebnega ljubosumja nisem nikoli občutila in tudi vest me ni pekla, kadar sem se ukvarjala s kakšnim potrebnim korenjakom, ki se mi je ponujal kot na pladnju. Kadar sem prespala pri podnajemniku, je mož vedel, da me do jutra ne bo in zgodilo se je celo, da sem v najinem stanovanju našla kak kos ženskega perila, ki je v naglici ostal pozabljen sredi spalnice. Toda, ko sem v stanovanju jaz, sem glavna in najpomembnejša za mojega moža. Nikoli ne štedi na meni in me tudi razvaja več, kot bi bilo to treba.

Večkrat greva skupaj ven in takrat vidiva samo drug drugega. Sva prava zaljubljenca in ni jih malo, ki nama zavidajo najino srečo. Najboljša prijateljica še vedno ne more dojeti, da lahko s takšnim odnosom sploh zdrživa drug ob drugem, toda, ko ji zjutraj ob kavi govorim podrobnosti prejšnjega večera, ko sem imela pod rjuho svojega podnajemnika, mi odkrito prizna, da je čisto mokra.

© iStockphoto

 
Kaj ne bi bila, ko pa ji zaupam še tako drobne detalje iz posteljnih akrobacij. Ni verjela, da sem prejšnji večer, ko sem z njo govorila z balkona, v bistvu seksala. Ja, moj podnajemnik ni prenesel dejstva, da mu pred očmi migam s svojo zapeljivo zadnjico, zato se je takoj pritihotapil k njej, pa čeprav sem stala na balkonu, in se pogovarjala s prijateljico na pločniku. Še dobro, da nad nama ni bilo nikogar več, ko je pričel dvigovati mojo oblekico in s prsti iskati svoj zaklad. Tudi sam je imel zaklad, katerega pa sem iskala jaz, in kljub nenavadnemu času in kraju sem sprejela njegovo igro. Pred prijateljico mi ni bilo nikoli nerodno, saj sva si zaupali popolnoma vse in četudi bi dojela za kaj gre, bi se ji le nasmehnila in pogovor preložila na jutri.

Tako pa je izpadlo, da ni posumila ničesar in celo, ko sem povišala svoj glas ob njegovem prodoru v vlažno vagino, sem jo prepričala, da bom kihnila. Zanimivo, da ni opazila njegovih rok, ki sem jih odmikala s svojih prsi, nato pa so pristale na ograji in močno zagrabile za kovino. V istem hipu sem ga čutila celega v sebi in takrat nisem bila sposobna spregovoriti niti besede. Šele po nekaj sekundah sem zopet zaslišala njen glas, ki je spraševal, ali sem v redu. Pa še kako sem bila, le da sem si čim prej želela v sobo, ona pa me je spraševala, ali lahko pride gor. Še danes ne vem, zakaj, toda rekla sem, da lahko in se obrnila k ljubimcu, ki je medtem že skočil v posteljo. Zavedala sem se, da bo najkasneje v dveh minutah prijateljica pred vrati, toda moje telo je zajela velika potreba po njegovem trdem tiču, ki je stal pokonci sredi postelje kot pravi svetilnik. Brez pomisleka sem planila po njem, si vzela celo čas za oralno obdelavo, sicer krajšo, nato pa ga naskočila kot zmešana pohotna mačka.

Ves čas sem napenjala ušesa, ali ni morda že zvonilo pri vratih in molila, da bi nama uspelo zaključiti, preden bi prišla. Zaječal je, da mu prihaja in še zadnjič sem sedla nanj ter odvrnila, da meni tudi. Še nikoli nisem tako hitro skočila iz postelje, si popravila frizuro, on pa je zadnji hip z rjuho prekril madež na sredi postelje. Zakaj zadnji hip?
Vrata kot kaže niso bila zaklenjena in je prijateljica že prijela za kljuko na vratih najinega gnezdeca.
Končno sem ji morala zaupati, da k lepotcu ne hodim samo po najemnino, pač pa tudi po dnevno merico kavsa, ki je bil zares odličen.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.