Magazin
185 ogledov

Kaj delajo moški, kadar so sami

Zivljenje 11.04.13, moski poslusa glasbo na racunalniku, download glasbe, foto: Shutterstock
Če ste ženske mislile, da sta vrtanje po nosu in samozadovoljevanje edini stvari, ki jih moški počne, kadar je sam, se motite ...

Pogosto se obrnejo na vseveda Googla, kjer odtipkajo ime znane zvezdnice. In potem dodajo pred imenom gola. Kar je čisto v redu, saj to počnejo prav vsi.

Katero bom izbral?

Če se znajde sam v sobi s samimi ženskami, se bo seveda on odločil, s katero bo seksal in katero ne. V realnosti je čisto drugače – pristane na seks s prvo, ki je za.

Kako sem močen!

Medtem ko je za moške dnevno opravilo raztezanje mišic pred ogledalom, je za ženske to zelo redek pojav. Če moške kdo ujame pri tem opravilu, jim postane precej nerodno. A dokler se šopirijo pred ogledalom, si dejansko želijo, da bi jih občudovale ženske (ali moške) oči.

Samozadovoljevanje obvezno!

Včasih jim postane preprosto dolgčas. Takrat se spomnijo stvari, ki bi jih zabavale, predvsem pa spravile v primerno razpoloženje. Ko opravijo s samozadovoljevanjem, pa se znova dolgočasijo.

Zabava je v prvem planu

Smo pozabili na zabavo? Absolutno ne. Moški se radi predajo televizijskim užitkom, internetnim zanimivostim, še posebno pa radi priredijo zabavo v zadnji minuti, na katero so, razumljivo, povabljeni samo moški. Čips in pivo sta takrat obvezna!

Pospravljanje tik pred zdajci

Kako pa je s čistočo stanovanja? Ker večina moških ni ravno vestna pri gospodinjskih opravilih tako kot njihove boljše polovice, se pogosto zgodi, da se pospravljanja lotijo šele zadnji dan, ko so še sami. Jim gre zameriti?

Komentarjev 1
  • erikkk 10:33 13.avgust 2013.

    Kaj delajo moški, ko so sami...hmmm na avanturah iščejo avanture