Magazin
49 ogledov

Kaj moški najprej opazijo?

Kam spada? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nedvomno je prvi vtis pomemben in temu pritrjujejo tudi strokovnjaki. Kaj moški v prvih nekaj sekundah opazi na ženski?

Je lepa, simpatična in prijazna? Moški naj bi to ugotovili v samo desetih sekundah. In kaj opazujejo?

Nasmeh. Raziskave so pokazale, da moški na ženskah najprej opazijo nasmeh. Njihovi možgani poskušajo razvozlati, ali je nasmeh naraven ali narejen. In zaigrane nasmehe baje moški dobro prepoznajo.

Drža telesa. Se držite vzravnano in glavo nosite pokonci, kot da je vaš ves svet. Moški pozornost radi namenjajo ženskam, ki se gibljejo samozavestno, saj v njih prepoznajo ženske, ki so zadovoljne same s sabo.

Lasje. Moški opazijo ženske lase, a ne gledajo, kakšne barve pramene imajo ali kako razcepljene so konice. Moški opazijo nekaj drugega - so lasje okras ženskega obraza, se pričeska poda obrazu ... In ko se ženski približajo, odkrijejo tudi vonj las. Ne pozabite, da imajo moški radi naravno, zato ravno to iščejo tudi v ženskih laseh.

Ličila. Ker so za naravno, imajo raje tudi čim bolj naravno ličenje. Težka ličila velikokrat delujejo kot maska, ki večino moških odbija. Pri ličenju torej velja, da je za moške manj več. 

Prsi in zadnjica. Pri moških prsi in zadnjica nikoli niso neopažene. Nekateri ljubijo velike in okrogle, drugi majhne in jedre. A bolj kot velikost in oblika jih navdušuje "opaznost" – izberite oblačila, ki obline ravno prav poudarijo. Ne odkrijte čisto vsega, saj moški radi odkrivajo sami.

"Tisto nekaj." In nenazadnje. Piko na i prvemu vtisu naredi "tisto nekaj" – nihče ne more natančno definirati, kaj je "tisto nekaj", a gre za tisto, kar je pri prvem vtisu pravzaprav najpomembnejše. Veliko strokovnjakov pravi, da gre za "prirojeno naravnost". Če boste naravni, takšni, kot ste v resnici, bodo moški to znali ceniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.