Magazin
98 ogledov

Kaj moški skrivajo pred ženskami

moški ženska zaskrbljenost postelja Shutterstock
Kadar se moški zapre v svoj svet, večina žensk takoj pomisli, da jih vara. A največkrat premišljuje o svojih strahovih, ki jih skriva pred vami, vendar se vam jih boji priznati.

Strah

Ena najpogostejših skrivnosti, ki jih moški skriva pred vami je, da se boji. Veliko moških si nadene pogumen obraz tudi, ko bi od strahu najraje pobegnili. Lahko, da se boji prav tega, da bo izgubil vas.

Fantazije

Fantazije so poleg strahu ena najpogostejših skrivnosti moškega. Večina predpostavlja, da njegova boljša polovica ne bo zadovoljna z njegovo nagajivo idejo. Če mislite, da je to njegova skrivnost, ga peljite v bližnjo seks trgovino in mu pokažite, da imate tudi vi svoje fantazije.

Potrebuje vas

Moški radi skrivajo dejstvo, da vas potrebujejo. Vi ste njegova skala. Čeprav ni videti, potrebuje tudi vašo čustvenost in občutek, da vi potrebujete njega.

Njegova samozavest

Veliko moških skriva, da so šibki in nesamozavestni. Moški ego je lahko zelo delikatna zadeva in velikokrat išče potrditve prav pri vas. Je on vaša edina ljubezen? Je najboljši v postelji? Je številka ena za vas? To in še več vprašanj se mu lahko podi po glavi in če meni, da je odgovor na kakšno vprašanje lahko ne, bo njegov ego zelo oškodovan. Seveda vam tega ne bo priznal.

Sprašuje se o vama

Lahko si postavlja vprašanja kot: "Je ona tista, s katero želim preživeti celo življenje?", "je kaj boljšega zame?" in "naj končam to vezo zdaj?". To so vprašanja, s katerimi se spopade skoraj vsak moški, še posebno na točki, ko zveza postane resna. Seveda vam teh misli ne bo nikoli zaupal, kar je prav, saj se mora s temi mislimi spopasti sam.

Še vedno jo pogreša

Med najpogostejše skrivnosti pa žal sodi tudi to, da pogreša bivše dekle. Ko preteče nekaj časa, se večina ljudi spomni samo pozitivnih stvari iz prejšnje zveze. Vendar se ne preplašite. Tudi če pogreša bivšo, je vseeno bivša z razlogom. Zapomnite si, da je težko izbrisati iz srca osebo, ki ste jo nekoč ljubili, tudi če je zdaj ne ljubite več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.