Magazin
72 ogledov

Kaj nam o njem povedo njegove kopalke?

moški kopalke Shutterstock
Povejte, kakšne kopalke nosi, pa vam razkrijemo, kakšen moški je. Izbor kopalk naj bi namreč povedal marsikaj o značaju moškega, ki jih nosi.

Klasične moške kopalke nosijo moški, ki so pripravljeni na zvezo in jih ni strah obvez, ki jih ta prinaša. Takšen model kopalk naj bi bil sicer navadno všeč nekoliko konservativnim in tradicionalnim moškim.

Dolge surferske hlače so zelo praktične, saj jih pripadniki moškega spola lahko nosijo tudi v telovadnici. Po njih navadno sežejo sproščeni tipi moških, pravi frajerji, ki se zavedajo svojih prednosti in se dobro znajdejo tudi v tehnikah zapeljevanja. Z njimi vam ne bo dolgčas!

Bermude do kolen so najbolj priljubljeni model moških kopalk, opisujejo pa moške, ki se dobro počutijo v svoji koži in se ne obremenjujejo z malenkostmi. Tisti, ki jih nosijo v svetlih barvah ali s poudarjenimi vzorci, pa so še posebej radi v centru pozornosti in brez problema izražajo svoja čustva.

Male oprijete boksarice nosijo moški, ki imajo zelo visoko samopodobo, pa tudi tisti, ki so nagnjeni k pretiravanju. Zato pozor: med visoko samozavestjo in samovšečnostjo je zelo tanka meja. Kakorkoli, pogled na Daniela Craiga v vlogi Jamesa Bonda v tovrstnih kopalkah prav gotovo ne razočara!

Slip hlačke so bile zelo priljubljene v preteklosti, vendar imajo še vedno svoj prostor pod modnim soncem. Razen plavalcev in vaterpolistov jih najpogosteje nosijo samozavestni in precej optimistični moški, ki so prepričani vase in radi poudarijo svojo moškost. Si vsaj lahko dodobra napasemo oči na njih!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.