Magazin
2396 ogledov

Kaj razkriva njegova govorica telesa?

moški, nasmeh, mobilni telefon Shutterstock
Ali ste moškega šele spoznale ali pa ste z njim že dlje časa, njegova govorica telesa odkriva pomen njegovih dejanj. Pa poglejmo!

S prsmi in rameni se nagne naprej: če moški naredi takšen gib, pomeni, da mu je oseba v prostoru najpomembnejša. Če vas ogovori neznanec, se bo zagotovo nagibal proti vam, če se proti vam nagiba partner, si želi vaše bližine. Govorica telesa nikoli ne laže!

Dolgo strmi in vas prebada s pogledom: tudi, če boste mislile, da je zaljubljen, vas lahko izigrava. A pogled, dolg več kot pet sekund, ne nastane kar tako, zato vas z njim zapeljuje. Rad bi vas zvabil v posteljo.

Gleda vas s polovičnim nasmeškom: obstajajo dobre možnosti, da si želi le bežno aferico. Gre za indikacijo, da z vami ni ravno odkrit, saj vsaka stran obraza pripoveduje svojo zgodbo.

Dvignil je obrvi: ko moški vidi nekoga, ki mu je všeč, avtomatično dvigne in spusti obrvi, med tem pa naguba čelo. A na ta znak boste morale biti še posebej pozorne, saj je izredno hiter.

Dotika se pasa ali žepov: če se med pogovorom dotika pasu, prste zatika za žepe ali se tam spodaj celo praska, ga bo treba malo umiriti. Podzavestno želi vašo pozornost usmeriti na njegove intimne dele.

Stoji z nogami narazen: če si vas moški želi, bo po navadi pred vami stal z razprtimi nogami, z medenico obrnjeno proti vam. Gre za biološki instinkt in večina moških se ga sploh ne zaveda.

Med stanjem ali sedenjem so prsti nog usmerjeni drug proti drugem: ta gib pomeni, da je malce nesiguren sam vase. Če opazite takšno gesto pri moškem v baru, vas je opazil, vendar potrebuje potrditev, da se lahko približa.

Nasmehne se z zaprtimi usti in samo s kotički ustnic: lahko ste pomirjene, da ste mu še vedno všeč, vendar ne želi prezgodaj preveč razkriti. Morda je tudi malce sramežljiv in negotov, zato ne bo razgalil vseh čustev.

Glavo nagne na stran: to je podzavesten znak, da do vas nekaj čuti. Če ste se z njim zadnjo uro spogledovale in je nagnil glavo, se opogumite in pristopite ali pa mu dajte kateri drugi znak, da se zanimate.

Nasmehne se z raztegnjeno ustnico, a zobje se komaj vidijo: zategnjen nasmeh pomeni, da sicer uživa v vaši družbi, vendar med vama ni iskrice. Kar pa ne pomeni, da se ne more ogreti za vas.

Ko dvigne kotiček ustnic, njegov nasmeh deluje malo vražji: če bi se rade z njim zapletle, se boste morale pošteno potruditi. Takšno režanje predstavlja tudi malo izziva. Ujemite ga, če ga lahko!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.