Magazin
27 ogledov

Kaj se nam obeta leta 2012

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Vedeževalec Danijel Šmid Danny in astrologinja Meta Malus sta nam razkrila, kaj se nam obeta v prihajajočem letu.

Danny več kot optimističen

Vedeževalec Danny pravi, da bo leto, ki prihaja, veliko boljše kot iztekajoče, še lepši časi pa nas čakajo leta 2013 in 2014: "Moja vizija za leto 2012 je kar lepa. Leto, ki je pred nami, ne bo tako zelo slabo, kot je bilo to, ki se poslavlja. Za določene posameznike bo imelo tudi kakšne slabe učinke, vendar večina tistih, ki so se letos počutili zelo slabo, bodo v prihajajočem letu lažje napredovali, lažje spreminjali svoja življenja in posle. Kar zadeva našo državo, jo bo glede na države v svetovnem pogledu dobro odnesla. Za druge države bo namreč kar naporno – tukaj so vonj po vojnah, razne grožnje in recesija, ki se bo končala šele leta 2014.

Dejstvo je, da leto, ki prihaja, ne bo slabo. To bo občutno vidno ob koncu leta. Tudi energetsko bo dosti boljše kot v letu 2011, energija bo dosti bolj mirna, intuicija bo bolj intenzivna, zadeve se bodo optimistično odpirale naprej. Vidim, da bo prihajajoče leto za Slovenijo veliko boljše kot to, ki se poslavlja. Kar zadeva šport, prihajajoče leto ne bo slabo. Tudi glede politike ne bo slabo, vprašanje je samo, kako bodo politiki med seboj sodelovali. Kar se tiče škandalov, se kaj usodnega ne bo zgodilo, se bodo pa s tega sveta poslovila nekatera velika imena," nam je zaupal Danny.

Zvezde nam ne kažejo najbolje

Astrologinja Meta Malus pa po drugi strani pravi, da nam planeti v letu 2012 ne bodo tako zelo naklonjeni: "Glede na položaje počasnih planetov, to so Jupiter, Saturn, Uran in Pluton, lahko pričakujemo napornejše leto, kot je bilo leto 2011. Znotraj naših meja bo še bolj zmedeno. Pozitivne strani pa so, da bosta v tem letu, ki pripada Merkurju – ta v astrologiji simbolizira sporazumevanje –, izboljšana način mišljenja in komunikacija. Jupiter, ki je med vsemi najbolj dobrohoten planet, se bo začel v juniju pomikati v znamenju dvojčkov, dvojčkom pa vlada tudi Merkur. Če to strnem: bolje bomo komunicirali, se lažje razumeli in sporočali tisto, kar želimo. Sami s seboj in navzven.

Saturn bo v oktobru napredoval v znamenje škorpijona, kar ima svoje dobre in slabe strani. Po oktobru prihaja malce težji čas, vendar ni treba biti noben astrolog in vedeževalec, da predvidimo, da se nam ne obetajo briljantni časi. Vendar bomo znali bolj držati skupaj in razmišljali s skupno glavo. Računamo lahko na športnike, predvsem pri atletiki in smučanju. Kar zadeva estrado, je pa tako kot z zvezdnatim nebom: ko se prižge nova zvezda, druga utrne," malce manj optimistično zaključi Malusova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.