Magazin
272 ogledov

Kaj si moški želi pri ženski

par ljubezen Shutterstock
Kaj si moški želijo od žensk in kaj si ženske mislijo, da si moški želijo od njih? Večna uganka je razvozlana!

Kaj si ženske želijo, moški skoraj nikoli ne uganejo, če jim tega boljša polovica tudi izrecno ne pove. Kaj ženske mislijo, da si moški želijo od njih, povzroča pri ženskah zamero in jezo do moških. Počutijo se obupane, da ne bodo z njim nikoli uspele zgraditi čudovitega, toplega in romantičnega razmerja. Pri moških je enako – kar si mislijo, da si ženske želijo od njih, jim povzroča enake frustracije kot pri ženskah.

Odkrita komunikacija na prvem mestu
Moški si želijo, da ženske odkrito odgovarjajo na njihova vprašanja. Ženska ga mora samozavestno prositi za tisto, kar želi in potrebuje, brez ovinkarjenja, pri tem pa mora biti prijazna, ne preveč kritična, ki ji ni vseeno za njeno in njegovo dostojanstvo.

Ženske mislijo, da si moški želijo, da so površinske, da o svojih potrebah ne govorijo in nikoli za nič ne prosijo. Moški si po njihovo mislijo, da so preveč občutljive in zahtevne.

Samozadostna, zanesljiva in zaupljiva
Moški si želi, da ga ženska izbere, ker si ga želi in ne zaradi materialne ali čustvene potrebe. Moški se mora počutiti, da ga partnerka potrebuje in želi. Ženska mora biti aktivna in neodvisna, imeti svoje prijatelje in hobije. Po drugi strani je moškemu čas, ki ga preživi s svojo drago, zelo dragocen.

Ženske po drugi strani mislijo, da si moški ne želijo, da jih ženske potrebujejo. Mislijo si, da moški nimajo potrebe ali ne cenijo časa, ki ga skupaj preživijo. Ženske so prepričane, da bodo moškega s tem, ko mu bodo pokazale, da ga potrebujejo, odgnale.

Razmerje brez manipulacij
Moški ne marajo nikakršnega izsiljevanja. Ne morejo brati misli in si ne želijo po svoje razlagati namigov. Ne želijo biti prisiljeni, da prevzamejo krivdo za stvari, ki gredo narobe.

Ženske mislijo, da si moški komunikacije sploh ne želijo ter da lahko svoje dosežejo le tako, da ga manipulirajo.

Želja po osebni rasti, odgovornosti in lastništvu
Ženska se mora po pričakovanjih moškega znati smejati na svoj račun ter imeti pogum in moč, obenem pa biti čustveno stabilna, se osebno razvijati in prevzeti odgovornost za svoja čustva.

Ženske mislijo, da se moški hočejo samo zabavati ter da nimajo interesa za poglobitev zveze in osebno rast. Mislijo, da si moški želijo le manekenke in nikoli ne pomislijo, da je ženska lahko čustveno zrela, prijazna, ljubeča in ga podpira.

Zvestoba in predanost
Zvestoba je obvezna za moške. Ženska po mnenju moških ne sme flirtati in se mora v celoti predati zvezi.

Moški si po mnenju žensk želijo le seks, prepričane pa so, da jih bodo zapustili zaradi naslednje lepe ženske. Moškim ni zaupati glede zvestobe, prav tako ne želijo delati na zvezi ter bodo ob prvih težavah pobegnili, so še prepričane ženske.

Ženske, so vas zgornji opisi prepričali, kaj si moški res želijo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.