Magazin
55 ogledov

Kaj šopek pove o njem?

šopek Shutterstock
Kakšen šopek vam prinese moški, veliko pove o njegovem pogledu na vajino vezo.

Cvetlični oblikovalec Eric Buterbaugh, ki je sodeloval tudi na porokah Demi Moore, Salme Hayek in Paula McCartneya, je ob bližajočem se valentinovem pojasnil kaj izbira šopka pove o moškem.

Rdeča vrtnica = resnična ljubezen

Rdeče vrtnice so simbol ljubezni, strasti in jih bo izbral nekdo, s katerim ste v vezi že dalj časa in vas resnično ljubi. Moški, s katerim ste v vezi na sveže bo izbral drugo barvo in vam s tem sporočil, da mu veliko pomenite. Rdeče vrtnice na začetku veze bi žensko morda prestrašile, še vedno pa se najde tudi kakšen pogumnež.

Kala lilije = zabavam se

Moški, ki vam bo podaril kala lilije, se ima z vami lepo, vendar se še ne more čisto točno odločiti kako in kaj. Zaenkrat se zabava, s prihodnostjo pa se ne obremenjuje preveč. 

Mešan šopek = ni resen

Šopek, kupljen v supermarketu ali na bencinski črpalki na poti do vas o moškemu pove to, da sicer rad spi z vami, o resni vezi pa niti slučajno ne razmišlja. Če vam takšen status ugaja, v redu, če iščete kaj resnega, pa raje pokukajte še drugam.

Vaše najljubše rože = rad bi postal resen

Najljubše cvetje vam bo poslal nekdo, ki se bo potrudil, da bo ugotovil katero cvetje to sploh je in vam s tem želi sporočiti, da mu je mar ter je pripravljen, da se veza razvije v kaj resnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.