Magazin
253 ogledov

Kak dan prepozno

Žurnal24 main
Leno sem poležaval na terasi najetega apartmaja in tuhtal ali je bila odločitev, da odidem na morje za en teden povsem sam, prava odločitev.

Želel sem v miru premisliti o svoji prihodnosti in o ženski s katero sva bila v precej resni zvezi.

Nisem bil prepričan, da si tega želim in ne bi bilo prav, da bi jo zavajal še naprej, če imam sam drugačne namene.

Odgovor je prihajal počasi. Vsakih nekaj ur sem bil bližje temu, da se odločim. Vsakokrat, ko je mimo prišla seksi soseda v svojem kopalnem kompletu, pogledala proti meni, se mi nasmehnila in pomahala. Pomahala je z roko, a vedno sem opazil tudi mahanje njenih čudovitih prsi, ter ritke, ki se je zapeljivo zazibala tik preden je izginila za vrati nasproti mene.

Z roko sem si nehote potegnil preko korenjaka, ki se je pod kopalnimi hlačami takoj pričel razburjati. Vedno je znal misliti po svoje in mi svoje ideje tudi dokaj uspešno plasirati nadstropje višje. Odločil sem se, da tistega dopusta ne bom namenil le počitku in razmišljanju, pač pa tudi dejanjem.

Ko je naslednjič vsa seksi prikorakala mimo, sem ji pomahal naj pride na pijačo. Vsa skurjena od poležavanja na plaži se je z veseljem odzvala. Vedel sem, da je sama zato me ni bilo strah, da bi lahko bilo kaj narobe.

Zdelo se je kot bi se že dolgo poznala in kmalu sem lahko povsem od blizu vonjal morsko sol, ki se je svetlikala na njenih ramenih. Kljub slanosti v ustih, se mi je zdela njena koža nadvse sladka. Videti je bilo, da je komaj čakala te reči in se skozi smeh celo hudovala, ker sta šla mimo že dva dneva najinih srečanj, mahanj in flirtanja.

Tresočih prstov sem ji nekako le uspel razvezati zgornji del kopalk, trenutek kasneje pa si na ta način že priboril razgled na njena čudovita hribčka. Z jezikom sem ji zaokrožil okoli ljubke bradavičke, da je ta v trenutku otrpnila, z roko pa sem ji segel navzdol na gladka, sijoča stegna in se počasi bližal vrelišču. Imela je čudovito postavo, njeni ritnici pa sta bili kot izklesani za moje roke. Po njenih poljubih sem sklepal, da je iz sekunde v sekundo bolj potrebna, kar je potrjevalo tudi njeno čedalje globlje dihanje. Pod prsti sem poleg kopalk kmalu začutil vlago, ki pa ni bila posledica kopanja v morju. Muca se je pod tkanino utapljala v lastnem soku pohote in pošteno je bilo od mene, da sem jo odrešil teh muk. S prsti sem ji segel za kopalke njeno telo pa se je povsem ukrivilo, ko sem se dotaknil njene nežne, pohotne češpljice. Nemudoma je njena desnica švignila navzdol in se s prsti oklenila povsem otrdelega korenjaka, ki je bil v trenutku na prostem. Pritajeno je ječala, ko sem ji s sredincem razmaknil razmočene sramne ustnice in se z njim potopil vanjo.

Njena desnica je vse hitreje švigala po mojem korenjaku, njeno telo pa se je plazilo po meni, kot bi me želela vsak hip naskočiti. Nalašč sem še nekoliko hitreje obrnil prste in se lotil neverjetno nabreklega ščegetavčka, da je dobesedno poletela name.

Zasanjanih oči je sedela nad mojim korenjakom, naslednji trenutek pa si s prsti odmaknila nadležne kopalke v stran kolikor je pač šlo, ter sedla na pokončnega junaka. Njeno telo je opazno zavibriralo, ustnice so se ji širom razprle, dolge nohte pa mi je zasadila naravnost v prsi.

Drhtečih ustnic je potegnila s svojimi boki navzgor, da bi se naslednji hip z vso silo nabila nazaj na trdega korenjaka, ki je celoten končal globoko v njej. Tudi sam sem se pričel izgubljati nekje vmes, jo grabil, zdaj za joške, zdaj za rit in upal, da bom zdržal vsaj še malo. Njena spolna lakota me je le še bolj vzburila, njena tesna češpljica pa je tako na tesno ožemala mojega junaka, da sem pred očmi videl le še silovit izbruh.

»Mucek, tole morava čim prej ponoviti. Jutri pride moj fant …«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.