Magazin
1224 ogledov

Kako ga dobiti nazaj

Če ga hočete nazaj, bo treba uporabiti subtilno taktiko. Žurnal24 main
Kaj storiti, če se vam misli še vedno vračajo k bivšemu, on pa vas ima le za prijateljico? Stvar ni preprosta, a s pravimi prijemi vam lahko uspe.

Najprej si odgovorite, zakaj sta šla narazen. Če je razlog neznaten ali če tiči krivda v njem, imate več možnosti. Čeprav nekateri pravijo, da pogreta juha ni dobra, si veliko parov po premisleku da še eno priložnost. Sicer jo bodo najverjetneje po začetnem navdušenju zapravili, pa vendar.

Ženske se z razpadom zveze sprijaznijo še težje kot moški. Za izgubljeno ljubeznijo lahko žalujejo prav tragično, zato se vprašajte, ali ste ena tistih, ki ljubi ljubezen. Če je tako, se raje najprej osredotočite nase in šele nato na (novega) moškega. Kajti bivšega ne pogrešate zaradi njega, temveč zaradi lastne nečimrnosti. Škoda bi bilo zapraviti prijateljstvo z bivšim samo zato, ker ste osamljeni.

Kadar ženska obupana idealizira staro ljubezen, se bo bivšemu najverjetneje ponujala. Ker se nekdanja partnerja poznata, ne bo nerodnosti in dolgega zapeljevanja, preden skočita v posteljo. Pri tem pa ne boste vedeli, ali gre za trenutno slabost ali za resno željo po ponovni zvezi.

Da ga boste spet imele v oblasti, mu mesenih užitkov ne ponudite takoj. © iStockphoto

 
Zavedati se je treba tudi pomembne razlike med spoloma, predvsem pri mlajših parih. Moški da po navadi ženski ljubezen zato, da bi obdržal seks, ženska pa daje seks, da bi obdržala ljubezen. Če čutite, da je v vajinem primeru temelj obeh ljubezen, se borite dalje.

V akcijo torej stopite previdno. Če mu boste telo zgolj iz obupanosti ali navade ponudili takoj, je velika nevarnost, da vas bo izkoristil samo za seks. Če želite več, mu užitke za nekaj časa odtujite in opazujte reakcijo.

Bodite to, kar ste
Ne splača se spreminjati (in upoštevati trapastih nasvetov ženskih revij), saj vas pozna, zato bo vedel, da je vsakršna sprememba igra in zgolj taktika zapeljevanja. Ostane pa vam osvežitev videza, zadovoljstvo s sabo in prenovljeno mišljenje. Ponudite mu kakšen poseben  "sladkorček", za katerega samo vi veste, da ga obožuje, a ste v času vajinega odnosa nanj pozabili.

Ne ponudite vsega naenkrat
Če boste vse nove (in stare) adute pokazali naenkrat, bo hitro izgubil zanimanje. Vedno znova ga presenečajte, kar ga bo nevede bolj in bolj vezalo na vas. Začel se bo spraševati, kako je sploh lahko dopustil, da se razideta.

Pogovarjajte se o njem
Ne pozabite podpirati njegovih priljubljenih dejavnosti, ga pri njih spodbujati in morda sodelovati. Za vaše nenadno zanimanje bo hvaležen, saj vsakemu moškemu godita pozornost in pohvala.

Naj se počuti dobro
Ne silite ga v stvari, ki jih nikoli ni maral. Če nista živela popolnoma drug mimo drugega, je prednost nekdanje zveze tudi to, da njegove muhe zelo dobro poznate. Ne izpostavljajte jih. Raje se osredotočite na stvari, ki sta jih na začetku zveze z veseljem počela in si delila radosti ob njih. Potegnite jih iz naftalina in na plan mu bodo izvabile sladka občutja, ki jih je tako rad okušal z vami. Spet ga boste omamili.

Previdno s čustvenimi izlivi
Svoja nova (ali stara) občutja mu pokažite postopoma, da se ne bo ustrašil. Vsekakor mu dajte vedeti, da vas zanima, a vse svoje namene obdržite zase. Subtilno dozirajte nova čustva, da ga bo zanimanje gnalo naprej, in preden se bo zavedel, bo že vaš. Šele nato lahko dozo svoje ljubezni povečate do neskončnosti.

Predvsem pa imejte veliko potrpljenja, saj rane najverjetneje še niso zaprte. Blažite mu bolečine in ponudite nov pogled na vajino skupno življenje. Če je pravi za vas, se borite konstantno, mirno in predvsem ponosno. Potem boste dosegli prav tisto, kar si želite.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.