Magazin
39 ogledov

Kako je videti najboljši hotel

Hotel Kempinski
1/13
Suzana Kos
Letos najboljši Kempinski Palace; doslej je bil sicer za vodilni hotel pri nas največkrat nagrajen Grand Hotel Bernardin.

Hotel Kempinski Palace in njihov center dobrega počutja sta prejemnika nagrad World Travel Awards 2012 za območje Evrope, in sicer kot najboljši slovenski hotel in vodilno slovensko termalno letovišče. Nagrado je pred dnevi na portugalskem prevzela Violeta Milusheva, direktorica prodaje in marketinga. Te nagrade so v bistvu neke vrste oskarji turistične industrije.

Pokukali smo v prostore hotela in centra dobrega počutja, v katerem gostje najbolj povprašujejo po masažah in negah obraza. Pravi hit je nekirurški lifting, ki ga opravljajo z napravo kinetic lift expert. "To je v bistvu alternativa kozmetični kirurgiji, ustvarja enake rezultate. Prav tako je cenovno ugodnejša. Postopek poteka s pomočjo posebnih rokavic, ki so priključene na elektrode, ter s terapijo z lučmi različnih barv: rdeče, modre in rumene," razlaga Najda Djordjevič, tiskovna predstavnica hotela Kempinski Palace.

Zgodovina nagrad

V zadnjih devetih letih je nagrado najboljši slovenski hotel največkrat, kar štirikrat, prejel Grand Hotel Bernardin, po enkrat pa blejska Grand Hotel Toplice in hotel Vila Bled, Metropol ter Grand hotel Lev iz Ljubljane.

Kot vodilni centri dobrega počutja sta bila na podlagi glasov obiskovalcev dvakrat izbrana Grand Hotel Toplice z Bleda in Terme Laško, enkrat pa so se na vrh zavihteli Hotel Otočec, Hotel Ljubljana, Austria Trend Hotel Ljubljana ter Terme Šmarješke Toplice. World Travel Awards je bila ustanovljena leta 1993, lani je najboljše hotele po svetu prek omenjene spletne strani izbralo 791.358 individualnih glasov in turističnih strokovnjakov iz 171 držav. Glasuje se prek spleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.