Magazin
103 ogledov

Kako jo zadovoljiti?

seks strast %C5%BEenska Žurnal24 main
Kaj si med rjuhami želijo ženske? Razkrivamo deset vročih nasvetov, s katerimi jo boste popeljali v erotična nebesa in postali bog seksa.

Vroč nasvet številka 1: Razmišljajte kot gumb, ne kot stikalo

Moški so kot stikala, samo prižgeš jih in že so pripravljeni na akcijo. Žensko seksualnost pa lahko primerjamo z gumbom, ki ga moraš vrteti, preden se odpne. Zato morate o predigri razmišljati kot o 24-urnem aktu, ki se dogaja tako v spalnici kot izven nje.

Vroč nasvet številka 2: Poskrbite, da bo popolnoma sproščena

Raziskave so pokazale, da je ključ do ženskega orgazma visoka stopnja sproščenosti. Preden splezate nanjo, torej poskrbite, da se bo počutila udobno in sproščeno.

Vroč nasvet številka 3: Vzemite si čas

Vzemite si čas in ugotovite, kaj vaši dami najbolj prija. Ženske imajo različne preference. Ugotovite, kateri seksualni scenarij ji najbolj ustreza, in se ga držite. Res, da poznano lahko postane dolgočasno, vendar vsaj zagotavlja orgazem.

Vroč nasvet številka 4: Fantazije

Ko ugotovite, kaj ji najbolj ustreza, to zavijta v nekaj svežega: v fantazijo. Zdravo fantazijsko življenje je eden od ključev do odličnega spolnega življenja. Ko ste osvojili sproščenost in odkrili, kaj ji najbolj prija, pride na vrsto raziskovanje fantazijskih vlog, prostorov in situacij.

Vroč nasvet številka 5: Poudarite svoje prednosti

Vsi imamo svoje seksualne minuse. Nekateri se obremenjujejo zaradi velikosti penisa, drugi zaradi prezgodnjega izliva. Premagajte strah pred intimnimi minusi in se osredotočite na svoje prednosti. Ustvarite seksualni scenarij, s katerim bodo vaši plusi še bolj zasijali, in bodite ponosni nase. Samozavest je ključnega pomena.

Vroč nasvet številka 6: Raje kot o penetraciji razmišljajte o stimulaciji

Posvetite se njenemu mednožju, kot bi se sprehajali po zemljevidu čutnih užitkov. Raziščite njene zunanje in notranje sramne ustnice, poskrbite za "ljubezenski gumbek" in imejte v mislih, da ima vagina več kot osem tisoč živčnih končičev. Če sprožite enega, ostali sledijo.

Vroč nasvet številka 7: Jezik je močnejši od meča

Pornozvezdnik Ron Jeremy je nekoč dejal: "Več žensk sem zadovoljil s svojim jezikom, kot pa s svojim penisom." Učite se od guruja erotike in jezik uporabljate tudi za dosego erotičnih ciljev.

Vroč nasvet številka 8: Naj pride prva

Naučite se prepoznati orgazmična znamenja, tako boste lahko vedno najprej ustregli njej. Bodite pozorni, kdaj se približuje ključnemu momentu, in poskrbite za potencirano orgazmično ekstazo.

Vroč nasvet številka 9: Zagrabite za vibrator

Raziskave so pokazale, da je vibrator pri doseganju ženskega orgazma učinkovitejši kot druge metode, na primer prsti, dotiki in jezik. Pomagajte si s tem zlata vrednim pripomočkom, ki ni primeren le za osamljene ženske trenutke, temveč tudi za erotično zabavo v dvoje.

Vroč nasvet številka 10: Ne pozabite na crkljanje

Zadnja točka je najpomembnejša, da vas bo prepoznala kot erotično civiliziranega moškega. Ne izpustite pike na i!

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.