Magazin
43 ogledov

Kako kaže kariera tehtnicam, škorpijonom in strelcem?

Kaj kažejo zvezde kozorogom, vodnarjem in ribam? Žurnal24 main
Astrološko znamenje vpliva na vaš značaj, želje in preference, pa tudi na vašo zaposlitev. Ste tehtnica, škorpijon ali strelec? Preberite si, kaj vam svetujejo zvezde.
 
 
TEHTNICA
Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, ljubijo družbo, so očarljivi, sproščeni in komunikativni. Hitro navežejo stike – še posebno z nasprotnim spolom. Odlikujeta jih tudi taktnost in diplomacija.

Karierni nasvet
V tem znamenju sta subjektivna in objektivna pamet izenačeni, kar se kaže v zavestni težnji k sodelovanju z drugimi, po pošteni igri in pravici. Zaradi teh lastnosti so tehtnice običajno odlični sodniki, pogajalci in diplomati, mirovniki ali mediatorji – skratka, blestijo povsod tam, kjer se zahtevajo govorne sposobnosti in taktičnost. Pri svojih dejavnostih iščejo tehtnice sodelovanje drugih – so izrazito timski ljudje. Od svojih družabnikov pričakujejo, da bodo trdo delali, kot delajo tudi same. So dobri svetovalci in pogosto pomagajo ljudem reševati njihove osebne težave.

Napotek delodajalcu

Tehtnice so zelo natančni, pridni in lojalni delavci. So bojda eno izmed najinteligentnejših znamenj zodiaka. Odlične so pri razreševanju sporov med sodelavci ali med delodajalcem in zaposlenimi. Če želite pri tehtnici obdržati nasmeh na ustih, ji pokažite svoje spoštovanje in kako jo cenite, poleg tega pa jo zaposlite na delovnem mestu, kjer bosta njen šarm in diplomacija prišla do izraza.

 
 
ŠKORPIJON
Dobro razvita intuicija, visoka inteligenca, prodoren in analitičen um ter izrazita motiviranost in nepopustljivost pri doseganju zastavljenih ciljev so nekatere izmed glavnih lastnosti tega astrološkega znaka.

Karierni nasvet

Glede na to, da vas navdušuje vse neznano in zapleteno in da uživate v reševanju ugank, se usmerite v naravoslovje – raziskovanje, fiziko ali medicino. Če pa ste domači bolj na družboslovnem področju, se podajte v detektivsko dejavnost ali policijo.

Napotek delodajalcu
Škorpijoni stremijo k ločitvi zasebnega življenja in službe. So pridni delavci in naloge venomer izpolnijo zelo dobro, vendar še bolj uživajo v prostem času v krogu njihovih ljubljenih. Ljudi okoli sebe obravnavajo enako, kot ti obravnavajo njih – lahko rečemo, da so zrcalo okolja. Škorpijona boste obdržali zadovoljnega, če boste do njega spoštljivi in profesionalni. Dajte mu zadolžitev, ki mu predstavlja izziv in pri kateri bo lahko izkazal svojo samozavest in pogum.

 

 
STRELEC
Njegove najvidnejše karakteristike so pozitiven pogled na svet, neomajna volja in brezmejna življenjska energija. Izjemno se zanima tudi za vse neznano in za življenje po smrti. Je velik svetovljan – neutrudni popotnik in raziskovalec, ki ni srečen, če je predolgo na enem mestu.

Karierni nasvet

Vsekakor je za vas primerno razgibano in raznoliko delo, ki je, če je mogoče, povezano s potovanji. Približek temu je delo na terenu. Področja zaposlovanja, kjer bi se lahko uveljavili, so prodaja, marketing in gospodarstvo v splošnem ter odnosi z javnostjo. Zaradi izjemnega zanimanja za spiritualne stvari pa je lahko primerna tudi teologija.

Napotek delodajalcu
Če imajo ogromno zadolžitev in veliko odgovornosti, so strelci srečni in zadovoljni. Seveda na drugi strani pričakujejo pošteno plačilo, saj pod ceno strelci pač ne delajo. Njihova gonilna sila je neskončna vztrajnost. Ko si zastavijo cilj, bodite prepričani, da ga bodo tudi dosegli, pa naj stane, kar hoče. Imajo močan občutek za dolžnost in venomer spoštujejo svoje nadrejene. Pustite jim priprta vrata za napredovanje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.