Magazin
42 ogledov

Kako opraviti 'tisto' delo uspešno?

Lotite se ga skrbno in z užitkom. Če ne morete, pa stvar raje preskočite. Žurnal24 main
Vse skupaj naj bi bil nepopisen užitek, a se lahko prelevi v pravo katastrofo. Govorimo o njegovi zadovoljitvi, ki jo opravimo me "ročno". Kako torej pristopiti k stvari?
Ne na suho
Njegov prijatelj je včasih trd, a se noče navlažiti. V tem primeru je zelo priročno, da uporabite lubrikant, če tega nimate pri sebi, pa si pomagajte z oljem za telo ali navadno kremo.

Ne o drugih stvareh
Ko opravljate "pomembno" nalogo, se osredotočite nanjo. Ne razmišljajte o tem, kaj zvečer igra v kinu, in odženite skrbi, ki so vas mučile v službi. Prepustite se trenutku. Razmišljajte raje o tem, kako vas vaš ritmičen sprehod rok po njegovem premoženju vzburja.

Ne z dolgimi nohti
Morda so res videti lepo (pa še to ni nujno), ampak dolgi nohti so lahko prava nočna mora za moškega. Če se jim ne morete odpovedati, bodite torej pazljivi, da reveža po nepotrebnem z njimi ne "zarežete".

Brez ritma

Celotne "naloge" ne boste opravile uspešno, če ne boste ujele enakomernega ritma. Najbolje je začeti počasi, potem pa postopno pospeševati ritem. Če se bo vaš ritem kar naprej menjal, se lahko zgodi tudi tisto najhujše – namesto vrhunca se bo njegov prijatelj odzval s povešeno glavo ...

Čvrst stisk
Ne držite ga "mlahavo". S tem dajete vedeti, da niste zainteresirani za svoje opravilo, poleg tega moški vsega skupaj ne čuti dovolj intenzivno. Penis je treba prijeti čvrsto. Seveda pa spet ne pretiravajte – nikakor ga ne gre "zadaviti".

Stiskanje mod
Razen če ne veste, da partnerju to posebej prija, je bolje, da se izognete stiskanju njegovih mod (bolečina je lahko neznosna). Če pa ste pri tem vešče in znate biti primerno nežne, pa je to lahko užitek za oba.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.