Magazin
36 ogledov

Kako osvojiti moško telo

Žurnal24 main
Ženske vedno pričakujemo, da bodo moški vedeli čisto vse o našem telesu. A zdaj je čas, da se tudi me naučimo nekaj o Adamovi strukturi. Razkrivamo vam nekaj skrivnosti, ki jih morda še niste poznale.
Moški imajo G-točko
Tudi pripadniki moškega spola naj bi imeli točko G. Številni moški so razkrili, da ženske niso edine srečnice, ki se lahko pohvalijo z njo. Njihova G-točka je v anusu, dosežemo jo lahko že s palcem na roki, na otip pa spominja na majhen, trd oreh.

Komunicirajte z njim
Preden se lotite luknjice med njegovima hlebčkoma, pa se morate prepričati, da je tudi vaš dragi za stvar. Ni nujno, da bo med analnim zadovoljevanjem doživel podobno ekstazo kot vi, ko se vas on loti od zadaj. Zelo je pomembno, da se o tem prej pogovorita.

Njegov korenjak ni igrača
Penis je izjemno občutljiv organ, s katerim morate ravnati zelo spoštljivo. Vsi moški so mnenja, da se z njim lahko igrate, kolikor hočete, a morate biti previdne. Nikoli ga ne smete presenetiti s sunkovitimi potegi.

Razvajajte ga z masažo. © iStockphoto

 
Raziskujte!
Erogene cone se skrivajo po vsem njegovem telesu. Poljubljajte ga na predelu med njegovo spodnjo ustnico in brado; to naj bi ga precej vzburilo. Spustite se malo nižje in ljubkujte Adamovo jabolko, nato pa stopite v akcijo z lizanjem njegovega presredka (območje med njegovimi jajčki in ritko).

Lotite se ga oralno

Vsi, ampak čisto vsi moški so prepričani, da oralnega zadovoljevanja ni nikoli dovolj. Kjerkoli in kadarkoli.

Zmasirajte ga
Tako kot v masaži uživate ve, tako uživa tudi vaš dragi. Čvrsti in močni prijemi so najboljši. A brez dolgih nohtov.

Kontrola jajčk
Med spolnimi igricami pa ne pozabite na njegova jajčka. Če niste prepričane, kako se jim posvetiti, se jih najprej lotite zelo nežno. Mehko jih gnetite med rokami, z njimi ravnajte previdno. Če boste slišale vzdihljaje, ste na pravi poti.

Ne skoparite s komplimenti
Moški na svoje telo gledajo tako, kot ženske na svoje. Zato ga le pohvalite. A sem niso vštete pohvale, kot je "zelo lepe oči imaš ". Nekaj v slogu "kako velikega tiča imaš" bo kot naročeno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.