Magazin
300 ogledov

Kako pogasiti vročo rdečelasko?

zgodbica strast erotika Žurnal24 main
Šlo mi je na smeh, ko sem v časopisnem oglasu zasledila stavek: "Vroča rdečelaska te vabi v svojih 30 kvadratov, da ti popestri dan." In zakaj mi je šlo na smeh?

Sem rdečelaska, precej ognjevite narave in kot nalašč živim na približno 30 kvadratnih metrih. Ker sva se z občasnim ljubimcem tiste dni pogovarjala ravno o tem, da bi se v kratkem spet dobila pri meni, sem uporabila stavek iz časopisa in ga poslala kot sms.

V roku petih minut sem prejela odgovor: "Prihaja gasilec Samo s svojo cevjo, da pogasi požar." In res mu je ime Samo, pa tudi njegova cev je dovolj konkretna za gašenje tovrstnih požarov. Vrgla sem se pod tuš in v trenutku, ko sem izstopila iz kopalnice, je pri vratih pozvonilo. Upala sem, da ni kakšna prijateljica, a k sreči mi je pogled skozi kukalo odkril nabrušenega ljubimca.

"Viuuuviuuu!" je oponašal sireno, ko je vstopil. Vedno me je znal nasmejati, in tokrat je bilo vse skupaj še toliko bolj zabavno. Bila sem ogrnjena samo v brisačo, lase pa sem imela še precej vlažne. Prav tako vlažna pa sem bila tudi med nogami, kljub temu, da sem se dobro obrisala pred nekaj minutami. Slednja vlažnost je bila rezultat njegovih pohotnih dotikov in poljubov, ki so padli po meni, še preden sem uspela zakleniti vrata. Njegove roke sem imela povsod.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sprva na joških, nato pa že pod brisačo na ritnicah in končno tudi na muci.
Zvijala in lovila sem se tam pred njim, medtem pa mi je brisača zdrknila na tla. Nisem se počutila preveč prijetno povsem gola pred njim, ko pa je bil on še oblečen. Vseeno pa me je kmalu odnesla želja po tistem zaradi česar sva se dobila.

No ja, odnesel me je kar on in to naravnost v posteljo. Medtem, ko sem ležala na njej in si grizljala vrh kazalca, je on odmetaval obleko s sebe in končno nag planil po meni. No, ne čisto nag, saj je imel na sebi še vedno spodnjice. Te je prepustil meni.

Sprva sem ga preko njih božala po tiču, ki je neverjetno hitro nabreknil, nato sem se spustila k njemu še s svojimi usti in kar z zobmi potegnila z njega nadležne hlačke. Pred obraz mi je švignil njegov lepotec, on pa se je le smejal v pričakovanju mojih vrelih ustnic. Te so tudi izpolnile njegova pričakovanja in pogoltno hlastnile po čvrstem korenjaku, ki je do polovice na mah izginil globoko v moja usta.

Dvignilo ga je iz postelje in zaječal je kot stari dedec pred Matildo. Še globlje sem si potisnila v žrelo njegovega tiča, si popravila svoje dolge rdeče lase in nadaljevala s cuzanjem lepega korenjaka. Ko sem ga izpustila iz objema svojih ustnic, sem ga objela s svojimi polnimi dojkami, jih z rokama stisnila okoli njega in ga pričela gnesti z njima. Slišati je bil več kot zadovoljen, to pa je tudi pokazal kmalu zatem, ko ni več zdržal in me je silovito vrgel na hrbet, da so mi noge takoj poletele narazen. Le za hip mi je privoščil svoje ustnice in jezik med nogama, nato pa neusmiljeno povedel svojega korenjaka naravnost v prepohotno češpljico, ki je poplavila na vseh bregovih.

Z vsakim njegovim sunkom je glasno cmoknilo, kar sem le še dopolnila s svojim dolgim ahhhhom in ovila svoje dolge noge okoli njegovega, vse bolj potnega telesa. Zamislila sem si njegovi ritnici, kako se zabijata proti meni, kot bi stala za njim in ga opazovala. Domišljija mi je delala kot nora in pričela sem se grabiti za joški, kateri je tako z užitkom oblizoval vsakokrat, ko je le lahko.
V nekaj trenutkih je že prihajal po meni s svojim vrelim izlivom, ječal in mi obljubljal, da to za tisti dan nikakor še ni vse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.