Magazin
232 ogledov

Kako spraviti v posteljo Švedinjo?

Blondinka Shutterstock
Švedinje veljajo za ene najbolj vročih žensk na svetu. Mi pa vam predstavljamo nekaj namigov, kako osvojiti eno izmed teh visokih, svetlolasih, postavnih lepotic.

Seksi švedske lepotice so prav gotovo mamljiv razlog za odhod na morebitni študij ali delo na Švedsko. Spletna stran Askmen pa vam ponuja naslednje zanimive napotke, kako osvojiti svojo vikinško krasotico.

  1. Številne Švedinje naj bi imele raje moške z debelejšimi denarnicami, zato delujte, kot da ste polni cvenka.
  2. Tudi džentelmensko obnašanje se bo prav gotovo obrestovalo.
  3. Obnašajte se, da obožujete vse švedsko. S tem si boste prav gotovo dvignili točke pri njej.
  4. Vi naredite prvi korak, saj bo to zanjo prijetno presenečenje – k Švedom morajo namreč pristopiti same.
  5. Povabite jo na skodelico čaja. To je namreč stara koda za "Bi seksala z mano?"
  6. Čeprav se Švedinje rade pritožujejo, da se švedski fantje preveč zanašajo na alkohol pri osvajanju, nikakor nočejo ostati sredi večera brez žlahtne kapljice. Tako ne pozabite: doma imejte vedno dovolj alkohola.
  7. Švedska dekleta naravnost obožujejo didžeje, ki vrtijo house glasbo, zato prav gotovo ne bi škodilo, če bi znali vrteti glasbo.
  8. Navadite se na delitev stroškov pri plačilu skupnega računa, vendar se občasno vseeno vedite kot pravi džentelmen in račun v celoti poravnajte vi.
  9. In navsezadnje, odpeljite jo v trgovski center Ikea. Če boste v novi zvezi preživeli ta izlet, ste pripravljeni na karkoli.

Kaj pravite na te napotke?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.