Magazin
547 ogledov

Kakšen je za ženske dober seks

seks, par, erotika, orgazem Shutterstock
Spletna stran Askmen.com je razkrila, kako si ženske predstavljajo sanjske spolne užitke in kako jim ustreči.

Razmišljajte kot gumb, ne kot stikalo

Ženska in moška seksualnost sta kot gumb in stikalo. Moški so kot stikala, dovolj je že dotik, medtem ko so ženske kot gumb, ki se ga lahko obrača v vse smeri. Emily Nagoski pravi, da je ženska seksualnost podobna pripravi sufleja – rezultat ni odvisen le od sestavin in kuharja, temveč tudi od temperature pečice in vlažnosti, zato je na predigro treba misliti že 24 ur prej. Na kakovost seksa namreč vpliva prav vse, kar se dogaja zunaj spalnice.

Sproščenost in udobje sta na prvem mestu

Rezultati nizozemskih raziskav so pokazali, da je pri ženskah ključ do vzburjenja sproščenost. Deli ženskih možganov, ki so odgovorni za strah in nemir, ter pretirana čustvenost, upočasnjujejo orgazem. Najpomembnejša stvar je, da pozabi na strah in nemir, če želi doživeti orgazem.

Ugotovite, kaj deluje

Vsaka ženska je drugačna in nekatere orgazma ne doživijo že prvič, ko se ljubijo z vami. Ugotovite, kaj jo vzburja in se tega držite, a ne kot pijanec plota. Tisto, kar deluje, začinite s fantazijo. Ko se z vami počuti povsem sproščeno, je čas, da raziščeta še druge kraje, situacije, se poigrata z igračkami in vlogami in tako ohranjata svežino.

Stavite na svoje prednosti

Premajhen penis ali prehiter izliv? Ne osredotočajte se na svoje pomanjkljivosti, temveč jo očarajte s svojimi vrlinami. Naučite jo tudi, kako ravnati z vašim orodjem, saj jo boste le tako lahko popeljali do ekstaze.

Ne zanemarjate klitorisa

O klitorisu ne razmišljajte kot o nečem majhnem in začnite razmišljati o kompleksni mreži spolnih užitkov, ki so srce ženske seksualnosti. Klitoris ima 8.000 živčnih končičev, več kot katerikoli drug del telesa, in je povezan z novimi 1.500, ki obvladujejo njen spodnji del. So kot ptički – ko začnejo čivkati, se zvok razleže po soseski, zato imejte stimulacijo klitorisa v mislih, še preden prodrete vanjo.

Jezik je močnejši od meča

Celo bogato obdarjen pornoigralec Ron Jeremy je izdal, da se je več žensk topilo pod njegovim jezikom kot penisom. Počasi, osredotočeno in uravnovešeno, da ustvarite harmonijo med gibanjem in pritiski. Lahko pa svoj jezik tudi pritisnete ob njeno mednožje in ji prepustite delo.

Naj orgazem doživi prva

Razumemo, da se včasih ne morete zadržati, a če se to zgodi prav vsakič, bo vaša draga upravičeno zaskrbljena. Bodite pozorni na trenutke tik pred ženskim orgazmom. Ko jih boste sposobni prepoznati (napete mišice, razširjene zenice, pot), se boste lažje pripravili in užitke tik pred orgazmom še povečali.

Ne pozabite na crkljanje

Če želite sloveti kot civiliziran ljubimec ali si zagotoviti nadaljnje užitke, poskrbite za to, da se vaša draga po odnosu počuti ljubljeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.