Magazin
641 ogledov

Kakšne ženske prepričajo moške?

Samo neverjetno lepa ali še kaj več? Žurnal24 main
Če si lahko privoščijo, so moški radi izbirčni. A obstajajo tipi žensk, ki moške večinoma prepričajo in s katerimi se dobivajo raje kot z drugimi.

Seksi lepotice jih privlačijo, ker jim dvignejo ego, močne ženske so jim všeč, ker se jim upajo postaviti po robu, pridne punčke imajo radi, ker jih lahko vrtijo okoli prsta. Kakšne ženske imajo radi moški? V (dolgem) iskanju svoje boljše polovice bi se moral vsak moški dobivati s spodaj opisanimi puncami, saj bo odločitev za "pravo" zato nekoč lažja.

Osupljiv "komad". Večina moških se rada pokaže z osupljivo in zavidanja vredno lepotico pod roko. Lepa ženska moškemu dvigne ugled med drugimi ženskami in med moškimi, ponosni "lastnik" (po možnosti dolgonoge in prsate) usodne lepotice pa se muza ob zavistnih pogledih.

Neodvisna in močna. Neodvisne, močne ženske "pašejo" k moškim, ki nimajo veliko časa za ljubezensko razmerje. Močne ženske se moškim praviloma ne obešajo okoli vratu – moškega potrebujejo, a ga ne iščejo za vsako ceno in ga, ko ga najdejo, ne ovirajo. A od neodvisne ženske moški ne sme pričakovati, da mu bo pomagala reševati njegove težave.

Seksualna grabežljivka. Vsak moški bi moral imeti v življenju vsaj eno seksa željno punco, ki se ji ne ljubi igrati sramežljivke. Seksualno osvobojena ženska ima rada moške, rada ima seks in okoli tega ne dela drame – ljubezen pač pride ali pa ne, glavno, da je seksa veliko. Druge ženske v seksualni grabežljivki vidiji tekmico in jo imajo vse prej kot rade.

Sladkorček. Preprosta, ljubka, vesela in niti malo zlobna. Punca sladkorček je zadovoljna sama s sabo in s svojim življenjem in od moškega ne zahteva veliko. Takih punc ni veliko in kdor jo po srečnem naključju najde, naj jo čuva kot punčico svojega očesa. Kar tudi je. Na žalost najboljše punce velikokrat naletijo na moške, ki si jih ne zaslužijo.

"Mama". Nekaj materinskega je v (skoraj) vsaki ženski, a "mame" so bolj predane družini. Njihova največja želja je posvetiti življenje možu in otrokom. Izrazito materinske ženske moške v začetnih fazah razmerja spravljajo ob pamet – zdi se jim, kot bi jim nataknile vrv okoli vratu. A čez nekaj let si večina moških želi prav žensko, ki hoče biti žena in mama.

 

Preberite še:

Šarmantna značajka. Nekateri moški (ki pa jih v resnici ni veliko) hočejo žensko trdnega karakterja. Čeprav morda ni najlepša, s svojim šarmom sije, kamorkoli pride, in v njeni družbi je vedno prijetno.

Najboljša prijateljica. Punce, ki dajejo svojemu moškemu občutek, da so njihove najboljše prijateljice, imajo fantje radi. Kako jo prepoznati? Po petih minutah pogovora se zdi, kot da se poznata že leta. Najboljša prijateljica, ki se skoraj ne zna prepirati, je vedno na njegovi strani in ima rada iste stvari kot on.

Žensk, ki jih lahko porinemo v samo enega od zgornjih predalčkov, ni veliko. In zares popolna ženska ima v sebi malo vsake zgoraj omenjene. Sladkorček, ki z veseljem seksa in osupljivo izgleda, je že skoraj preveč popolna kombinacija. No, vsake oči imajo svojega malarja. Na srečo. Kakšnih žensk moški ne marajo, pa kdaj drugič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.