Magazin
423 ogledov

Kam na nočno smuko?

gondula Shutterstock
V Kranjski Gori lahko zvečer smučate vsak dan razen ponedeljka, in sicer od 19. do 22. ure. Žarometi so postavljeni ob progah Dolenčev rut, Kekec in Velika Mojca.

Obratuje šestsedežnica

Na osvetljeni progi lahko smučate tudi na Starem Vrhu, in sicer med istimi urami kot v Kranjski Gori. Na smučišču obratujeta šestsedežnica Stari Vrh in vlečnica Kopa. Za najmlajše obiskovalce je odprt je tudi snežni park s tekočim trakom na Grebljici (dostop iz Poljanske doline).

Gondola zadnjič ob 22. uri Na Mariborskem Pohorju lahko nočno smuko začnete že ob 18. uri, ko znova začne obratovati gondola. Med 18. in 22. uro obratujeta tudi sedežnici Poštela in Sleme ter vlečnica Bellevue. Gondola v dolino zadnjič odpelje ob 22. uri. Prav tako je nočna smuka možna na Rogli, kjer lahko pod žarometi smučate na Košuti in Jasi od 17. do 21. ure, in sicer od četrtka do nedelje. 
Od srede do sobote zvečer lahko smučate tudi na Kopah.

Cene podobne

V Kranjski Gori boste odrasli za vozovnico plačali 21, mladi in seniorji 19, otroška karta pa stane 15 evrov. Na Starem Vrhu boste za smučanje pod žarometi odrasli plačali 20, mladi in seniorji 15 ter otroci 10 evrov. Na Rogli nočno smučanje stane 18 evrov za odrasle, za mlade in seniorje 16 ter za otroke 10 evrov. Na Mariborskem Pohorju boste odrasli za nočno vozovnico odšteli 19, mladi 16 in otroci 12 evrov. Na Kopah nočna smuka stane 20, za mlade 17, za otroke pa 13 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.