Magazin
22 ogledov

Kam na smuko novembra

smučke Shutterstock
Do smučišč je le nekaj ur.

Za Obertauern, ki je pri Slovencih med najbolj priljubljenimi avstrijskimi smučišči, svetujejo zgodnje rezervacije predvsem za dopuste, saj so hoteli tedaj običajno zgodaj zasedeni. Za konce tedna, še posebno januarske, pa priporočajo pozne rezervacije, saj se pri veliko hotelih rezervirani termini sprostijo šele v zadnjem trenutku.

Promocijske cene

Med zgodnjo in redno rezervacijo ni bistvene cenovne razlike,” pravi direktor turističnega urada Obertauern Mario Siedler. Žičnice bodo obratovale od 17. novembra, prvi tedni pa so cenejši (sedemdnevno nočitev z zajtrkom dobite denimo za 453 evrov, sedemdnevni polpenzion v hotelu s štirimi zvezdicami in smučarsko vozovnico pa že za 713).

Za plitev žep

Ugodne cene, okusna hrana (čevapčiči, teletina izpod peke ...) in dober žur so razlogi, da se odločite za smučanje v Bosni in Hercegovini.Pred Sarajevom sta smučišči Jahorina in Bjelašnica. Na prvi je 20 kilometrov smučarskih prog, na drugi, za katero so značilni močni vetrovi in nevihte, pa jih je nekaj več kot osem kilometrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.