Magazin
49 ogledov

Katja iz Survivorja razkrila skrivnost

Katja Sešel Instagram
Tekmovalka Survivorja nam je povedala, kako so to, da ima dekle, sprejeli njeni starši.

Katja Sešel, ki jo trenutno spremljamo v Survivorju, je že v prvih dneh sotekmovalcu Luki povedala, da ima dekle. Bila je zelo vesela, da jo obdajajo odprti ljudje in da so to sprejeli brez težav: "Odziv je bil pozitiven in ni bilo čutiti nikakršne nestrpnosti ali karkoli.“
 
Vprašali smo, kako so na to, da ima dekle, reagirali njeni starši. "To, da sem lezbijka niso vedeli preden sem imela dekle. To je moje osebno življenje in tega nisem delila kar tako. Ko pa sem njo spoznala in videla, da je to to, sem se odločila, da bom povedala. Doma sem, iskreno, pričakovala slabši odziv, a so me prijetno presenetili." Dodala je, da je takšen pogovor težko začeti, saj ve, da s tem vsaka družina doživi nek šok, saj je pri nas to še vedno tabu tema: "Ko vidijo, da to ni noben 'bav bav', se sprijaznijo."
 
Povedala je, da šov spremljata skupaj z dekletom in da je to navdušeno nad njenim nastopom: "Predvsem je presenečena, kako dobro prenašam lakoto, saj sicer zelo rada jem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.