Magazin
52 ogledov

Katja Sešel: Zato ji je zmanjkalo motivacije

Katja Sešel POP-TV-2
Velenjčanka nam je v kratkem intervjuju povedala, za koga navija in zakaj je izgubila voljo do tekmovanja.

Sotekmovalci so vas presenetili, ko so vas izglasovali, kajne?
Presenečeje, recimo, da je bilo, ja.

No, ko so se vaši sotekmovalci pogovarjali o taktikah, vas sploh niso omenjali …
To je bilo vse tako na hitro. Takšne zmešnjave, kot je bila zdaj pred plemenskim svetom, ne vem če je bilo že kdaj a kakšnem Survivorju, nismo vedeli, kam se obrniti, kdo je s kom in kdo s kom ni … Cela zmešnjava. Sem pa malenkost pričakovala, ker sem nekajkrat potožila, da hočem domov in ker smo bili skupaj 24ur na dan, so to tudi vedeli.

So pa se pogovarjali tekmovalci, da se zdi, da ste izgubili zagon pri tekmova nju …
Ja, to je res. Iskreno priznam, da je motivacije zmanjkalo. Sicer sem na tekmah dala vse od sebe, ker je bilo to bolje za pleme. Samo življenje na otoku pa je bilo mučno. Sem pa vesela, da so me ven dali, ker bi s svojo voljo na koncu škodovala plemenu.

V oddaji smo videli, da ste se pogovarjali samo o taktikah in zavezništvih. Ste se pogovarjali še kaj drugega ali samo to?
Taktike so predstavljale nekih 30 odstotkov našega časa. To je bilo tisti dan, ko je bil plemenski svet. Teme so bile od A do Ž. Smo se pogovarjali vse, da nam ni bilo dolgčas. To je poanta Survivorja, je igra taktiziranja in je logično, da je to prikazano.

V katerem trenutku vam je žal, da ste se prijavili?
Ne, to pa ne. Spoznala sem veliko odličnih ljudi in videla, kako poteka vse skupaj.

Kako ste se počutili, ko so pomešali tekmovalce, ko ste bili v drugem plemenu?
Bila sem kar presenečena, ampak hkrati vesela. Imela sem svja nihanja že prej, kar se tiče psihičnih pritiskov, ampak sem se z mešanjem plemen 'zbrihtala'. Spoznali smo dva nova člana, bili so na drugem otoku, vse skupaj je popestrilo naše bivanje.

Kdo vam je šel najbolj na živce?
Na živce mi dejansko ni šel nihče, ker so bili vsi zelo pozitivni in nikoli se nismo kregali in si zamerili. Če bi že mogla nekoga izbirati, bi izbrala Lidijo, zaradi prvega spora, a vseeno sem ji želela, da bi ostala dlje na otoku.

Boste šov še spremljali?
Seveda, da vidim, kako so šli naprej brez mene.

Za koga navijate?
Za Simono, tako da upam, da bo daleč prišla. Mislim, da ima te kvalitete zmagovalca, da smo že videli, da zna igrati.

Ima še kdo drug potencial za zmagovalca?
Morda zna še kakšne fant presenetiti. Morda Sandi ali pa Franko, ki ga imajo vsi radi, tudi Jurij je dobro zapisan pri vseh.

Najbrž je treba tudi na to karto igrati, da si priljubljen ...
Ja, zagotovo je tudi to zelo pomembno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.