Magazin
26 ogledov

Kdo dobi kozmetiko Nuxe?

Podarjali smo izdelke iz Nuxove nove linije Aroma-Perfection. Žurnal24 main
Spet je končan nagradni kviz ZAME, v katerem smo podarjali kozmetiko Nuxe. Kdo so trije srečni nagrajenci?

Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili na pet vprašanj v nagradnem kvizu ZAME, smo izžrebali tri, boste dobili po en izdelek kozmetike Nuxe in sicer iz Nuxove nove linije za mešano in mastno kožo, ki jo je Nuxe poimenoval Aroma-Perfection. V liniji so trije izdelki – čistilni gel, emulzija proti nepravilnostim ter ultra lahka emulzija proti svetenju kože. Tokrat so se med nagrajenci znašli P. Henčič ml., T. Reberčnik in K. Brezovnik. Vsem trem čestitamo!

In še odgovori na vprašanja – odgovore ste kot vedno lahko poiskali na zurnal24.si v rubriki ZAME. Suzanne Sommers je zvezdnica, ki za mladosten videz poje 60 tablet na dan. Ena najbolj znanih italijanskih mesnih omak za špagete je dobila ime po mestu Bologna. Do 13. marca so v ljubljanski Galeriji Japkopič na ogled oblikovalski dosežki Japonske. Najbolj umazan ameriški hotel je po izboru spletne strani TripAdvisor v New Yorku. Hrvaški otok, ki ima obliko srca, se imenuje Galešnjak. Berite in glejte ZAME, kjer vas vsak četrtek čaka nov nagradni kviz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.