Magazin
39 ogledov

Kdo pa pri vas nosi hlače?

Desigual
1/4
Modiana
Pomlad in poletje prineseta svežino, ki se v modo preliva z lahkotnejšimi materiali, veliko barvami in tudi različnimi potiski. Nova sezona pa seveda pomeni tudi nove trende

Absolutni trend med hlačami za to sezono so hlače z visokim pasom. Nosite jih lahko s pasovi, kratkimi majicami, bluzami ali krajšimi oversize puloverji. Letošnjo pomlad pa so hlače zavzele tudi različne dolžine in širine. Tako so zelo v trendu tudi hlače, ki se končajo nekoliko nad gležnji in so precej široke; Pa hlače, ki so na delu pod kolenu zvončaste oblike ter hlače z razporki ob straneh.

Seveda, pa tudi to pomlad in poletje ne bo šlo brez jeansa oz. jeans hlač, ki se zdijo dejansko večne. A jeans danes lahko deluje urbano in udobno ali pa elegantno in urejena, kadar ga nosimo s srajco in visokimi petami. Jeans dejansko že nekaj let ostaja na vrhu lestvice priljubljenosti med modnimi trendi. Letošnjo pomlad tako jeans krasijo različni dodatki – napisi, okraski (perlice), našitki in različne druge aplikacije. Zelo moden pa je tudi beli jeans in hlače, ki so nekoliko krajše od običajnih.

Izbira hlač je vaša, morda jo boste lažje sprejeli v Modni, kjer od 27. 3. do 2. Aprila v Modiani na vse dolge hlače velja 25 % popust.

Več na www.modiana.si