Magazin
11 ogledov

Kim in Lady Gaga nočeta biti napihljivi

Gaga in Kim ne odobravata svojih napihljivih dvojnic. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lady Gaga in Kim Kardashian sta podjetju, ki izdeluje napihljive erotične lutke, zagrozili s tožbo. Podjetje je namreč na prodajne police poslalo lutki v podobi omenjenih zvezdnic.

Ameriško podjetje Pipedream Products, Inc. se ukvarja z izdelovanjem napihljivih erotičnih lutk, njihov prodajni hit pa so lutke v podobi zvezdnikov. Nazadnje so na prodajne police poslali Lady Gag Gag in Kinky Kim Filthy Love Doll, ki sta napihljivi dvojnici Lady Gaga in Kim Kardashian.

 

Številni so nad tovrstnimi spolnimi igračkami navdušeni, a Gaga in Kim nista med njimi. Zvezdnici sta podjetju že zagrozili s tožbo, Kimin odvetnik pa je pred kratkim zahteval, da se lutka njegove stranke takoj umakne iz prodaje.

 

Sicer pa podjetje poleg Kimine in Gagine lutke med drugim ponuja tudi lutko v podobi Jennifer Lopez in Lindsay Lohan, ki pa se nad napihljivima dvojnicama ne pritožujeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.