Magazin
3 ogledov

Kje boste v javnosti najbolje seksali?

null Žurnal24 main
Vas je že zamikalo, da bi se strasti predajali na javnem mestu? Ne oklevajte. Predstavljamo vam seznam krajev po vsem svetu, kjer boste doživeli nepozabno izkušnjo.

Če ste med tistimi, ki vas misel na seks v parku vzburja, potem je za vas prava rešitev Outdoor Lovemap . Na omenjenem zemljevidu si lahko pogledate, kje na svetu si lahko privoščite seks na javnem mestu, v katerem boste zagotovo uživali. S pomočjo nasvetov izkušenih mačkov pa boste poskrbeli, da se boste skrili pred radovednimi pogledi.

Kraje, ki vas ne bodo razočarali, so priporočili ljudje, ki so jih tudi preizkusili. Ustvarjalci strani verjamejo, da je na svetu veliko čudovitih krajev, kjer lahko uživate v spolnosti. Svoj prispevek lahko dodate tudi vi.

Po izkušnjah obiskovalcev strani so med idealnimi kraji za seks kavarna Rick's Cafe v mestu Negril na Jamajki, gondola v narodnem parku San Jacinto blizu Palm Springsa, park Saughton v Edinburgu in mnogi drugi. Nam najbližji primerni kotički so med drugim Lukovići pri Rijeki, Benetke, jezero Jarun pri Zagrebu in otok Vis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.