Magazin
387 ogledov

Kje mu najbolj paše?

seks, erotika, moški, ženska Shutterstock
Medtem ko bi večina rekla, da si moški želijo dotikov le na dveh mestih na telesu, temu ni tako.

Če se ženske ne morejo upreti čutnim dotikom, bi lahko rekli, da enako velja tudi za predstavnike močnejšega spola. Dotiki na naslednjih mestih na telesu znajo obnoreti prav vsakega moškega.

Vrat
Ženskam nadvse prija, da se jih dotika, poljublja in liže po vratu. Enako velja za moške. Kljub temu, da jih večina moških tega ne bi priznala, svojim partnerkam znajo kar hitro nastaviti vrat.

Glava in lasje
Božanje ali rahlo pritiskanje prstov po glavi pomaga pri sproščanju in pripravi na tisto, kar sledi.

Ušesa
K dolgotrajni erekciji pripomore tudi grizljanje in lizanje ušes, prav tako pa prija seksi šepetanje ali packanje.

Bradavice
Naslednje ne bo veljalo za vse moške. Nekateri enostavno ne prenesejo dotikov na svojih bradavicah, medtem ko drugim tovrstni užitek še kako paše. Če ste med tistimi, ki takšnih občutkov niste deležni, se kar hitro prepustite rokam in jezičku partnerke.

Prsti
Če vam je ženska že kdaj sesala prste, potem veste, da je občutek zelo podoben sesanju penisa. Pri naslednji postelji radosti ji dajte v usta sredinec, da ga posesa in se prepustita užitkom.

Anus
Nekateri moški so zelo občutljivi na svoje zadnjice. Če boste za tovrstne užitke bolj odprti, boste ugotovili, da se prav v anusu skriva točka G. Če se boste odločili, da se vam partnerka tam lahko približa z jezikom ali prsti, ste lahko prepričani, da vam bo prijalo.

Hrbet in trtica
Včasih pa še posebej prija, če se moškemu, ki leži na trebuhu, ženska s prsti in jezikom sprehaja po njegovem hrbtu gor in dol. Med masažo vas bo razganjalo od ugodja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.