Magazin
3092 ogledov

Kje se po Obali seksa

seks
1/8
Shutterstock
Morje, sonce, plaža. Idealno za počitniški seks na prostem. Kotičke, kjer si parčki na Primorskem izkazujejo nežnosti pod milim nebom, smo iskali od Debelega rtiča do Forme vive nad Lucijo.

Ko je govora o najzanimivejših krajih za obmorski poletni seks na prostem, je plaža najverjetneje prvo, na kar bi pomislili. Kljub temu velja predhodno preveriti, ali gre za urejeno kopališče z upravljavcem, saj vas v tem primeru utegne ravno v nepravem trenutku presenetiti svetilka nočnega čuvaja. "Letos še nismo imeli večjih težav z mladimi, ki bi se nedostojno vedli na plaži v nočnih urah. Če pa se nekdo sprehaja ali posedi na klopci, se vanj ne vtikamo," nam je povedal gospod Aldo, upravnik plaže v Simonovem zalivu.

Raje na divje

Slovenska Istra seveda premore tudi nekaj divjih plaž, denimo na Debelem rtiču, od izolskih Belih skal do Strunjana (svoj čas zelo popularna med geji) in nato od Salinere proti Fiesi ter naprej do Pirana. Vprašanje je le, koliko so ti kotički na višku poletne sezone pravzaprav osamljeni, saj so priljubljen kraj tudi za razne nočne piknike in zabave.

Zanimive lokacije

Za enega najbolj romantičnih krajev je nekoč veljalo razgledišče tik pod vasjo Pomjan, kjer je mogoče uživati tudi v nočnem pogledu na razsvetljena Koper in Trst. Dandanes pa je degradirano kot divje odlagališče, pa še kamnite kocke je tja nekdo postavil. Najverjetneje zato, da bi onemogočil prehod z avtomobilom. V našem izboru privlačnih lokacij za zaljubljence smo izpostavili še Formo vivo nad Lucijo, jase na klifih med Strunjanom in Izolo, plaži Pod križem in Bele skale ter parkirišči v Simonovem zalivu in na Debelem rtiču.

Neprevidnost se kaznuje

Seks na prostem je sicer lahko kazniv, saj se obravnava kot nespodobno vedenje v javnem prostoru. Na koprski policijski upravi so letos zaznali sedem primerov takega vedenja, lani pa le enega, pri čemer v statistiki ne ločijo, kdaj gre za seks, kdaj za razkazovanje in podobno. Za to je predvidena kazen od 208 do 417 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.