Magazin
44 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Ganna naštela vse prestane tragedije

ganna Planet TV
Ganna se je zlomila …

Kmetija: Nov začetek. Producenti so kaznovali Ganno, ker je pomagala svoji ekipi, kar kot glava družine ne bi smela. Njeni podložniki morajo tako nasprotni skupini izkopati eno drevesno jamo, kar se je zdelo Ganni popolnoma nepošteno, saj pravi, da ta teden ni delala, v isti sapi pa povedala, da je morala pomagati Nastji, ker po njenem mnenju ni znala narediti nič, kar ji je naložila.

Ko je Adriana predlagala, da bodo pomagali pri izkopavanju jame, a si mora Gannina skupina za svojo vodjo v zameno za to izmisliti kazen, je 49-letnici počil film.

Odvihrala je v sobo in pospravila svoje stvari. "Pričakovala sem, da me bodo prizadeli, a sem mislila, da bom to zdržala, saj sem v življenju že veliko pretrpela. Očitno sem preveč čustvena,“ je izjavila Ukrajinka in se od svojih sotekmovalcev poslovila z besedami: "Jeb*** se, svinje hinavske. Na bruhanje mi gre.“ Senad jo je na koncu le prepričal, da ostane v šovu.

Ganna je sicer v joku pripovedovala o tem, kaj vse se ji je v življenju zgodilo. Na njen 16. rojstni dan jo je nekdo posilil. Noseča je brez dokumentov prečkala madžarsko mejo, zaradi česar bi jo skoraj ustrelili. Ker je med nosečnostjo staknila salmonelo, je rodila mrtvega otroka. Svoji staršev pa ni mogla pokopati, ker je živela v tujini ...

Njena hči pa je v pogovoru za naš medij povedala
, zakaj Ganna svojih dveh hčera več let ni videla. Povedala je tudi, da so ponosni na mamo, ki jih je presenetila s svojim pogumom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.