Magazin
33 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Ganni pisal moški, ki naj bi jo trpinčil

ganna, rada Planet TV
Ganna je prejela pismo svojega nekdanjega partnerja, ki naj bi bil do nje nasilen.

Ganna in Rada sta se sprehodili do Perkmandeljca, kjer sta našli pismo, ki ga je Ganni poslal njen nekdanji partner, ki se ji za vse gorje, ki ji ga je povzročil, opravičuje.

Ganno so njegove besede ganile. "Vesela sem, da se opravičuje, ker je prej govoril, da nisem vredna nič,“ je povedala, Radi pa razkrila, da jo je ta moški dušil, tepel in da ju je zaradi tega večkrat obiskala policija.

Zapustila ga je šele po treh letih. "Nisem mogla več živeti v nasilju,“ je še izjavila svetlolaska, ki ji je partner menda poskušal omejevati stike z otroki in ji zapovedoval, kaj sme v trgovini kupiti in česa ne ter žalil, da se mu vsi posmehujejo, ker živi z Ukrajinko.

Njeni sotekmovalci so ji svetovali, naj ostane neomajna in naj ga pozabi.

Sicer pa je včeraj hudo počilo med Vidom in Ganno. 50-letnica je namreč razkrila, da sta Vid in Klavdija kršila pravila in Nastjo ponoči obiskala v kajži za dvobojevalce. Vid ji je zakuril celo ogenj, kar pa 33-letnik ni hotel priznati in Ganno obtožil laži ter se nanjo drl in jo zmerjal. Nastja pa je v oddaji Brez cenzure priznala, da je bilo res tako, kot je povedala njena nekdanja glava družino, Vidov agresivni nastop pa jo je šokiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.