Magazin
39 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Na Vida letijo hude obtožbe

vid Planet TV
Vid naj bi se znašal nad živalmi.

Matjaž in Ganna trdita, da sta videla, kako se Vid fizično znaša nad živalmi, med drugim naj bi kravo udaril z vilami. "Živali so ustrahovane. Katastrofa,“ je povedal Matjaž in dodal, da je tudi veliko žival mogoče na lep način prepričati, da se obnaša tako, kot si to želi njen gospodar.

Vid prav, da pretiravajo, med vrsticami pa priznal, da je bil z živalmi bolj grob. "Prihajam s kmetije in vem, da je treba živalim pokazati, kdo je močnejši, sicer te bodo imele pod svojo oblastjo. Če vedo, kdo je močnejši, te ubogajo in spoštujejo,“ je povedal tekmovalec. Jasne Kuljaj njegov argument ni prepričal, zato mu je naložila kazen. Vid bo moral do nadaljnjega spati v hlevu in sam skrbeti za vse živali. Voditeljica je še zagrozila, da nasilja v šovu ne bodo tolerirali in da bo naslednji, ki bo udaril žival, moral posestvo nemudoma zapustiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.